Raidījumu «Dzīvīte» turpmāk vadīs Zane Vaļicka (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pie skatītājiem atgriezies LNT raidījums Dzīvīte ar jaunāko sezonu, kuru tagad un turpmāk vadīs Zane Vaļicka. Turpmāk ik darbdienas rītu Z.Vaļicka kopā ar Andri Buli un Ivetu Vītolu sniegs vērtīgus padomus par veselību, bērnu audzināšanu, kā arī atklās grāmatu jaunumus.

Jau šo ceturtdien, 16.janvārī, raidījums Dzīvīte piedāvā sarunu ar Raimondu Paulu par viņa skatījumu uz dzīvi jeb nesen izdoto grāmatu Etīdes par dzīvi.

Jauns gads, jauna apņemšanās

LNT raidījuma Dzīvīte jaunajā sezonā vadītājiem Andrim Bulim un Ivetai Vītolai pievienojusies jauna vadītāja - aktrise Zane Vaļicka. Divu bērnu mamma Z.Vaļicka darbojas Neatkarīgajā teātrī Kabata un strādā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā par aktiermākslas pasniedzēju. Par iespēju vadīt raidījumu Dzīvīte Z.Vaļicka saka: «Ikviens no mums sāk jauno gadu ar kādu apņemšanos. Arī man tāda ir!

Būt labākai, zinošākai, veselīgākai, pilnveidot sevi vai pat pārspēt.

Patiess prieks, ka varēšu to darīt kopā ar raidījuma Dzīvīte komandu un visiem, kas ar LNT starpniecību mums rītos pievienosies!»

Šosezon Dzīvīte lielāku uzmanība pievērsīs sociāliem jautājumiem, un jo īpaši tiem, kas skar veselību. Sadarbībā ar vadošo ārstniecības iestāžu speciālistiem tiks stāstīts par medicīnas aktualitātēm, tiks rādīti dažādi stāsti par veselību un veselīgu dzīvesveidu, kā arī tiks vēstīts par citām svarīgām lietām. Dzīvīte turpinās sniegt vērtīgi padomus LNT skatītājiem un meklēt atbildes uz jautājumiem, kas skar ne tikai veselību, bet arī bērnu audzināšanu, kā arī ik ceturtdienu vēstīs par grāmatu jaunumiem.

Raidījumā viesosies Raimonds Pauls

Jau šo ceturtdien, 16.janvārī, Dzīvītē grāmatu apskatā viesosies Raimonds Pauls, kurš šogad paspējis piedzīvot divus īpašus notikumus - 8.janvārī tika izdota grāmata Etīdes par dzīvi, bet 12.janvārī viņš atzīmēja savu 78. dzimšanas dienu. Par godu pirmajam notikumam - jaunajai grāmatai Etīdes par dzīvi - būs A.Buļa saruna ar Maestro R.Paulu un izdevuma sakārtotāju Dinu Balodi, kā arī izdevēju Viju Kilbloku.

Skatieties raidījuma Dzīvīte jauno sezonu ik darbdienas rītu 9:00 kanālā LNT!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu