«Instrumenti» izdod jaunu radio singlu «A Letter to Joselyn»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Grupa «Instrumenti» izdevusi jaunu radio singlu «A Letter to Joselyn» no sava trešā studijas albuma «Iekams», informēja mūziķu pārstāve Līva Pētersone. Dziesmā izmantotās dzejas autors ir Braiens Helglands, un tā sarakstīta 2001. gada filmai «Bruņinieka stāsts» jeb «A Knight's Tale».

Pirms mēneša «Instrumenti» noslēdza Gruzijā tapušā albuma «Iekams» muzikālajā materiālā balstīto koncertsēriju «Mēs tiksimies gaisā», kuras laikā koncertzālēs Ventspilī, Cēsīs un Rēzeknē, kā arī Rīgas Domā pulcēja vairāk nekā 9000 cilvēku.

«Instrumenti» publicējuši arī koncerta «Mēs tiksimies gaisā» video ierakstu no Rīgas Doma.

Video skaties šeit

Šī gada sākumā grupa «Instrumenti», parakstot oficiālu mandātu ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (V), kļuva par Eiropas gada attīstībai labās gribas vēstniekiem, tādēļ «Instrumenti» jau nākamnedēļ dosies uz Briseli, lai piedalītos neformālā prezidentūras pieņemšanā. Grupa nominēta arī mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons» vairākās nominācijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu