Jauna projekta ietvaros Jeļena Gricuka izaicinoši pozē vannā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas dīva, raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmatas» vadītāja Jeļena Gricuka ir iesaistījusies jaunā fotoprojektā ar nosaukumu «Es mīlu». Projekta mērķis ir parādīt cilvēkiem, ka slavenības prot ko citu, ne tikai darboties savā šovbiznesa lauciņā.

Televīzijas dīva Jeļena Gricuka atklāj, ka projekts iecerēts, lai ar ideju par mīlestību un talantiem apvienotu interesantas un sabiedrībā pazīstamas personas, tajā pašā laikā parādot ikviena iesaistītā individualitāti.

Foto: Publicitātes foto

«Jaunā projekta mērķis ir sabiedrībā labi zināmu cilvēku parādīšana vai nu jaunā un neparastā veidolā, vai arī unikālā uztveres perspektīvā atklājot talantus, slēptākās īpašības,» skaidro Jeļena.

Pirmā jaunajā projektā iesaistījusies dziedātāja Liene Candy, kura iejutusies dīvas tēlā. Dziedātāja līdzinās Merilinai Monro un atklāj ikvienam savu jūtīgo, trauslo sievišķību, kura mijas ar seksapīlu un talantu.

Arī dziedātājs Roberto Meloni ir jau piedalījies jaunajā projektā un parādījis savu mīlestību uz ēdienu un picu cepšanu. Kā jau īsts itālis, vīrietis zina, kā pagatavot kārtīgu picu. Atklājot savu ēst gatavošanas talantu, Roberto turpina šarmēt ar personību, un pat priekšauts viņu padara iekārojamu sieviešu acīs.

Arī pati projekta līdzautore Jeļena Gricuka ir fotografējusies projekta ietvaros, sieviete, guļot vannā, parāda kaut ko jaunu un cilvēkiem nezināmu par sevi.

«Man ļoti patīk relaksēties tieši vannā vai SPA centros, jo tikai šajās divās vietās manī nav pilnīgi nekāda stresa un es atpūšos, atslābinos,» savu hobiju atklāj Jeļena.

Raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmatas» vadītāja atklāj, ka fotografēties vannā bija ļoti neparasti, bet interesanti.

«Man mugurā bija apakšveļa, es neesmu vannā pilnīgi kaila, man ļoti patika fotosesija. Ūdens bija silts un putas ļoti patīkami smaržoja,» smejas Jeļena.

Jeļena nevēlējās, lai fotogrāfijas būtu pārāk erotiskas, tāpēc viņa vēlējās savu hobiju parādīt pieklājīgā veidā, piesedzot ķermeni ar vannas putām.

Projektā piedalīsies arī citas interesantas Latvijā, Krievijā un tuvākajās kaimiņvalstīs pazīstamas personības. Projekta «Es mīlu» fotosesiju ciklu plānots pabeigt pavasarī, pēc tam plānota grandioza izstādes atklāšana, kur varēs sastapt visus šā foto projekta dalībniekus un apskatīt viņu labākās fotogrāfijas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu