Nosaukti visi Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu izpildītāji (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Martinovs

Septītā janvāra vakarā noslēdzās izpildītāju pieteikšana Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei «Dziesma 2014». Šajā gadā dziesmu autori un izpildītāji varēja būt vien Latvijas valsts iedzīvotāji.

Daudzām iesniegtajām dziesmām nebija minēti izpildītāji, tos dziesmu autoriem bija jāizvēlas līdz septītajam janvārim.

Pusfinālos ir iekļuvušas divdesmit četras dziesmas, kuras sadalītas divos pusfinālos, no kuriem puse tiks tālāk uz finālu.

Pusfināli norisināsies 1. un 2. februārī Rīgā, bet nacionālās atlases fināls notiks 22. februārī, kā jau ierasts, Ventspilī.

Pirmajā pusfinālā koncertzālē «Palladium» būs iespējams redzēt tādus māksliniekus kā DJ Dween un Sabīni Berezinu, grupu «Crazy dolls», dziedātāju Tamāru Rutkovsku, dziedātāju Niko, mūziķi Ivo Grīsniņu-Grīsli, grupu «Aarzemneki», dziedātāju Oskaru Deigeli, dziedātāju Samantu Tīnu, grupu «Grupa MyRadiantU», dziedātāju Aminatu Savadogo, dziedātāju Dāvi Matskinu, kā arī lielāko šā gada Eirovīzijas nacionālās atlases pārsteigumu dziedātāju Olgu Rajecku.

Otrais pusfināls koncertzālē «Palladium» pulcēs tādus māksliniekus kā Ralfs Eilands, Valters Pūce, Nelli Bubujanca, dziedātāja Katrine Lukins, grupa «Mad Show Boys», dīdžejs Markus Riva, dziedātāja Anete Volmane, mūziķis Rolands Ūdris, dziedātāja Katrīna Bindere, dziesminieks Andris Kivičs, dziedātājs Dons, dziedātāja Sabīne Vidriķe, dziedātāja Sabīne Berezina un grupa «Eirošmits».

Pusfinālos novērojams liels jauno talantu īpatsvars, vai šis gads izvērtīsies par uzvaras gadu kādam jaunam talantam, vai arī Latvija ies ierasto ceļu un uz Kopenhāgenu sūtīs kādu jau sevi pierādījušu mākslinieku, mēs noskaidrosim jau 22. februāra vakarā.

Dziesmas ir iespējams noklausīties Eirovīzijas oficiālajā mājas lapā. Kurš mākslinieks būtu pelnījis šogad iznest Latvijas vārdu prestižajā dziesmu konkursā?

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu