Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vācu modele atkal publiski atkailinās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/MicaelaSchaefer

Modele un aktrise Mikaela Šēfere (Micaela Schäfer) TVNET lasītājiem ir jau labi pazīstama. Pagājušogad viņa «Youtube» publicējusi «ledus spaiņa» video, kurā bijusi puskaila, arī pirms diviem gadiem filmas «Vīri melnā III» pirmizrādē viņa parādījās pikantā kleitā, kuras apakšdaļa bija darināta no VHS lentēm, savu augumu atkailinot gandrīz pilnībā. Pavisam nesen preses uzmanības centrā nonāca modeles kailās krūtis pilsētvidē, kuras modele eksponēja par godu «Oktoberfest». 15. janvārī Mikaela mūs nolēma iepriecināt vēlreiz.

Sākoties jaunam gadam, modele gandrīz pavisam plikiņa devusies pie Brandenburgas vārtiem prezentēt pašas 3D lelles modeli. Visintīmāko sievietes ķermeņa vietu sedza vien šaura sarkana drēbes lente.

Vairākas bildes viņa publicējusi savā «Facebook» profilā.

Garāmgājēju interese, protams, bija liela. Kā nu ne?

Atgādinām, ka šī jaunā sieviete savulaik piedalījusies modeļu konkursā «Germany’s Next Top Model», taču ātri no šova izbalsota.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu