Šīs Holivudas zvaigznes bildinājušas savus vīriešus pašas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

21.gs. attiecību jomā paliek aizvien neparedzamāks, un nenoliedzami sievišķīgais nereti pārņem virsroku. Lūk, pasaules zvaigznes, kuras ir pārkāpušas konservatīvajam uzskatam, ka bildinājums ir vīrieša ziņā, un vēsu prātu ir bildinājušas savus mīļotos!

Dziedātāja Pink

Dumpinieciskā dziedātāja Pink savu izredzēto - motokrosa čempionu Karliju Hartru bildināja 2005. gada jūnijā. Interesantākais, ka tas noticis kādu sacensību vidū - kad motosportists jau finišējis, skatuves māksliniece viņam parādījusi lielformāta lapu ar uzrakstu: vai tu mani precēsi?

Aktrise Kristena Bella

Holivudas aktrise Kristena Bela savu sirdsāķīti Daksu Šepardu bildināja 2013. gadā. Diemžēl kāzas vēl nav notikušas, kaut abi jau gaida pirmdzimto. Tomēr attaisnojums ir visai liberāls - viņi to nedarīšot ātrāk par saviem geju draugiem.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone

Dziedātājai un aktrisei Dženiferai Hadsonei bildinājums ticis izteikts jau 2009. gadā - uz to viņa minstinājās atbildēt apstiprinoši... Un tomēr pēc pieciem mēnešiem viņa bildināja savu draugu Deividu Junioru.

Foto: TT NYHETSBYRN

Leģenda - Elizabete Teilore

Kā zināms, leģendārā Holivudas aktrise Elizabete Teilore savā dzīvē bija precējusies astoņas reizes. Izrādās, viņa arī pati ir lūgusi vīrieša roku. Tas gods ticis viņas otrajam vīram Maiklam Vildingam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu