Dons vēl nedomā mirt, viss viņam vēl priekšā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais dziedātājs Dons šogad nepretendē uz dalību starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija, bet iemēģina sevi jaunā ampluā, esot žūrijas sastāvā.

«Tas nenozīmē, ka pametu cīņu pusceļā, jo esmu piedalījies Eirovīzijas nacionālajās atlasēs un nekad neesmu pārstāvējis valsti. Es vēl nedomāju mirt, viss vēl priekšā,» smejas Dons.

Dziedātājs Dons paziņo, ka vērtējis jaunā šova «Supernova 2015» dalībniekus pēc tā, kuri mākslinieki aizskar viņu emocionāli, jo galvenais, lai mākslinieks uzrunā klausītāju.

«Svarīgs ir lietu kopums – labas vokālās dotības, šovs, emocijas, tas viss kopā veido harismu, un, ja ir harisma, mākslinieks paliek atmiņā. Neatklāšu savus favorītus, bet man tādi ir,» smaida Dons.

Mākslinieks stāsta, ka, izvēloties dziesmas, bijušas reizes, kad žūrijas locekļu domas nav sakritušas, bet tas ir normāli, katram sava gaume un vērtēšanas kritēriji.

Pats dziedātājs gatavojas drīzumā izlaist savu jauno albumu, kā arī ar jaunu koncerta programmu priecēt savus fanus. Rīgā vien notiks veseli septiņi koncerti.

«Man galvenais ir uzstāties publikai, saņemt atbalstu no klausītājiem, ja tā notiek, esmu laimīgs,» nobeidz Dons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu