Svinga mūzikas ritmos aizvadīta «Electro Swing&Chics» ballīte

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2015. gada 10. janvārī restorānā «Illu Zion» notika pikants vakars elektro sving stilā, kuru rīkoja kompānija «SilverStein Production» un DJ Jainaro. Ballītes ietvaros viesiem bija iespēja dejot svinga mūzikas ritmos, kā arī novērtēt erotiskas korsetes.

Viesi, ierodoties pasākumā «Electro Swing&Chics», uzreiz tika ierauti trīsdesmito gadu noskaņās, kad arī pirmo reizi, lai apzīmētu mūzikas novirzienu, tika lietots vārds svings.

Par vakara režiju un vadīšanu, kā arī vokālo programmu rūpējās lieliskais dziedātāju duets Alekss Silvērs un Liera Štein. Jaunie dziedātāji ar jokiem, dziedājumu un pat dejām ikvienam viesim lika sajust svinga ritmus un iegūt lielisku garastāvokli.

Netipiski jaunajam duetam Alekss Silvērs un Liera Štein neizpildīja savas dziesmas, bet gan pasaulē populāru dziesmu akustiskās versijas, tādā veidā parādot savas vokālās spējas.

Deju grupa «Fichers» ikvienam viesim lika celties kājās, aplaudēt un dejot, padarot pasākumu neformālu, bet pietuvinot to ballītes atmosfērai.

Par sestdienas vakara pasākuma odziņu kļuva tērpu skate no seksīgās apģērbu studijas un fantāziju modes nama «Tessika». Erotisko tērpu skate notika mūziķa Normunda Pieša dzīvās mūzikās pavadījumā. Modeļu lomās iejutās dažādu Latvijas deju studiju apburošās dejotājas.

Dejotājas tērpiem piešķīra personību, seksapīlu un erotisma piesitienu.

Sabiedrības dāmas, vērojot skati, nespēja atraut skatienu no skaistajām korsetēm un plānoja to iegādi, lai guļamistabā pārsteigtu savus kungus.

Mazu ēnu uz skaistajiem tērpiem meta modeļu tēlu veidotāji «AMI Studio», vizāžistes un frizieres līdz galam nespēja modelēm radīt atbilstošu grimu un matu sakārtojumu. Par spīti tam, ka pasākuma organizatore Liera Štein meitenēm iedeva fotogrāfijas, kurās redzams trīsdesmitajiem gadiem atbilstošs grims un matu rotas.

Visa vakara garumā sievietes izvēlējās baudīt uzkodas un alkoholiskus dzērienus, nevis atjaunot modeļu kosmētiku.

Vakars noslēdzās ar DJ Jainaro spēlēto mūziku un viesu dejām, izrādās, svings arī mūsdienās ir aktuāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu