Populāri sportisti ballējas kopā ar valsts prezidentu (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

27. decembra vakarā Ziemeļblāzmas pilī notika gadskārtējās Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonija. Pasākumu apmeklēja gan valsts prezidents Andris Bērziņš, gan ministru prezidents Valdis Dombrovskis, gan Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, politikas aktīvisti palika ne tikai uz oficiālo daļu, bet arī uz banketu.

Uz pasākumu «Gada balva sportā» sportisti ieradās uzvalkos un sievietes skaistās vakarkleitās, kā gan citādi: šāds notikums Latvijā notiek tikai reizi gadā.

Par šā gada Latvijas labākajiem sportistiem «Gada balvas sportā» svinīgajā ceremonijā pasludināti skeletonists Martins Dukurs un cīkstone Anastasija Grigorjeva, bet populārākā sportista titulu ieguva tenisists Ernests Gulbis, kurš nebija ieradies uz pasākumu.

Pēc svinīgās ceremonijas, kuru vadīja aktrise Maija Doveika un žurnālists Pauls Timrots, notika liels bankets ar dzīvo mūziku, kuru apmeklēja ne tikai sportisti, bet arī valdības prominences miesassargu uzraudzībā.

Sportisti nodevās saviesīgām sarunām ar citu sporta veidu sportistiem, baudīja dažādus ēdienus, metās dejās un vienkārši labi pavadīja laiku.

Sportistiem galds tika klāts divās zālēs, vienā bija iespējams baudīt dažādus salātus un gaļas, zivju izstrādājumus, bet otrajā dažādas kūciņas un cepumiņus.

Neierasti bija redzēt Latvijas skaistās sportistes valkājam augstpapēžu kurpes, nevis, kā ierasts, redzēt viņas pārvietojamies sporta apavos.

Daudzi vēlējās nofotografēties kopā ar prezidentu Andri Bērziņu, un šāds prieks tika dots, bet ikreiz, pirms prezidenta kungs fotografējās, viņa miesassargs tam no rokām izņēma un paturēja šķīvi vai dzēriena glāzi.

Sportistiem «Gada balva sportā» ir nozīmīgs pasākums, par to liecināja balvu ieguvēji un veids, kā viņi uzmanīja savas statuetes banketa laikā.

Sportisti tomēr ir apzinīgi cilvēki un ievēro režīmu, lielākā daļa jau ap pulksten divpadsmitiem naktī devās mājās, lai kārtīgi izgulētos un tiktu ievērots sportiskais režīms.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu