Otrajos Ziemassvētkos Sandija Vīgante nogādāta slimnīcā (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Otrajos Ziemassvētkos televīzijas šova «O!Kartes skatuve» dalībniece, dziedātāja Sandija Vīgante nogādāta slimnīcā, cīnoties pēc elpas.

Kā jau svētku dienā, dziedātāja vēlējās satikt sev mīļos cilvēkus un devās tikties ar savu labāko draudzeni, meitenes lieliski pasēdējušas kafejnīcā, paēdušas pusdienas un devušās atpakaļ pie savām ģimenēm.

Sandija brauca mikroautobusā uz mājām, jau tuvojās savai mājvietai Mārupē, kad dziļi ievilka elpu un aizrijās ar košļeni.

«Sēdēju blakus šoferim, sākumā šķita, ka galā tikšu pati, bet košļeni nevarēju izklepot, jo tā pielipa pie elpvada, un es sapratu, ka būs slikti,» stāsta Sandija.

Dziedātāja sāka smakt, nespēja paelpot, un viss gaiss, ko viņa spēja ievilkt plaušās caur klepošanu, sāpēja.

Sandijai bija kauns kliegt vai raudāt, viņa tikai klepoja, līdz šoferis sāka sist pa muguru un iedeva padzerties ūdeni, bet jaunajai sievietei labāk nekļuva.

«Mani veda uz Stradiņu slimnīcu. Baidījos elpot, klepot, jo jutu, ka košļene salipusi kaut kur pie elpvada. Beigās divi lori izglāba, piebilstot, ka šis ir unikāls gadījums, jo parasti lauru lapas iesprūst balsenē,» piedzīvotajā dalās Sandija.

Jau tās pašas dienas vakarā Sandija aizbraukusi mājās un jutusies gan fiziski, gan garīgi pārgurusi. Dziedātāja, laiku velti nezaudējot, devās gulēt.

Pēc šādiem kontrastainiem gadījumiem Sandija ir iemācījusies mīlēt dzīvi no jauna un izjust ikvienu nieku, kas nes prieku, kā ko lielu.

Mūziķe jau spēj pajokot un iesaka kādu laiku viņai košļenes nepiedāvāt.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu