Famke Džensena atbild Rasela Krova aizspriedumainajam viedoklim

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Filmas «X-Men» zvaigzne Famke Džensena ir sasniegusi piecdesmit gadu vecumu un izskatās lieliski, sieviete nespēja klusēt, izdzirdot, ko par viņas vecuma aktrisēm saka aktieris Rasels Krovs. Famke iesāk savu komentāru, sakot, ka nekad nav zinājusi, ka Krovs reiz ir bijis sieviete un var runāt par lietām, kuras skar pretējo dzimumu.

Famke Džensena intervijā izteikusies, ka neatceras, ka Rasels Krovs būtu bijis sieviete, un tāpēc viņam nekādu tiesību izteikties, kāda tipa lomas sievietes dažādās vecuma grupās var spēlēt.

Kur nu vēl paziņot, ka sievietes, piecdesmit gados vēloties būt jaunas, pazemo sevi un padara par apsmieklu.

Sieviete paziņo, ka mūsdienas reti kad kāda sieviete spēlē galveno lomu, pārsvarā galvenais tēls ir vīrietis, ap kura tēlu tiek pakārtotas sievietes.

Sieviete kā galvenā varone bija novērojama tikai 1920. gados, kad daiļā dzimuma pārstāves drīkstēja būt jautras, gudras, seksīgas, iekārojamas, smieklīgas.

Aktrise priecājas, ka ir tik daudzi realitātes šovi un seriāli, kuros joprojām uzsvars tiek likts uz sievieti.

Tieši tas ir iemesls, kāpēc sievietes dara visu, lai izskatītos jaunākas un varētu spēlēt savam talantam atbilstošas lomas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu