Dziedātājs Pēteris Upelnieks paša rokām pušķo Ziemassvētku eglīti (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Pēteris Upelnieks, kuru kā solistu iepazinām, pateicoties konkursam «Jaunais vilnis», Ziemassvētkus sagaida ģimenes lokā, jo zina, ka Ziemassvētki ir laiks, kas jāvelta ģimenei un mīļajiem.

Pētera ģimenē ir pieņemts svētkos skaitīt dzejolīšus, lai dabūtu dāvanu, puisis gan nemācās dzejoļus, bet izdomā uz vietas pantiņus un pasniedz tos kā veselus dzejoļus.

«Adventes laiks man pašam iekšēji ir gaidīšanas laiks. Nezinu pats, ko īsti gaidu, bet sirdī ir sajūta, ka kaut kam jānotiek. Pienāk Ziemassvētki, un kaut kādā veidā piedzīvoju svētku brīnumu, parasti tas izpaužas kādā no kopā būšanas momentiem ar ģimeni,» skaidro Pēteris.

Pēteris jau no mazotnes vienmēr ir pušķojis svētku eglīti un pieaugot šo paradumu nav mainījis. Upelnieku ģimenes svētku egle vienmēr ir Pētera rokām rotāta, turklāt bez palīgiem, jo puisim visu patīk darīt vienam, nevis komandā.

«Ticēju Ziemassvētku vecītim līdz brīdim, kad sapratu, ka tas ir mans tētis. Vēlāk, ejot laikam, atkal atsāku ticēt, kāpēc gan ne, pozitīvām lietām ir jātic,» smaidot saka puisis.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu