Teilore Svifta triumfē «People's Choice» balvu ceremonijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (Taylor Swift) ceturtdien triumfēja «People's Choice» balvu pasniegšanas ceremonijā, kas norisinājās «Nokia» arēnā Losandželosā. 25 gadus vecā Svifta ieguva trīs apbalvojumus - kā labākā sieviešu dzimuma izpildītāja un labākā popmūzikas izpildītāja, bet viņas hits «Shake It Off» tika atzīts par gada iemīļotāko dziesmu.

Konkursā, kura uzvarētājus izšķir fanu balsojums, pa divām balvām ieguva aktieri Roberts Daunijs jaunākais un Dženifera Lorensa, kā arī britu dziedātājs Eds Šīrans.

49 gadus vecais Daunijs jaunākais saņēma balvas iemīļotākā filmu aktiera un labākā vīriešu dzimuma dramatiskā aktiera kategorijās.

«Es dievinu filmas, un man patīk cilvēki, kuri mīl manas kinolentes,» viņš sacīja, saņemot balvu uz skatuves.

24 gadus vecā Lorensa atzīta par mīļāko filmu aktrisi, kā arī labāko sieviešu dzimuma aktrisi asa sižeta filmā. Lorensa spēlē pagājušogad iznākušajā zinātniskās fantastikas filmā «X-Men: Days of Future Past» («X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas»).

Tikmēr 23 gadus vecais Šīrans apbalvots par labāko albumu un kā iemīļotākais vīriešu dzimuma mūziķis.

Labākās mūzikas grupas titulu saņēma amerikāņu rokgrupa «Maroon 5», cīņā par balvu uzveicot tādas populāras mūziķu apvienības kā «Coldplay», «Imagine Dragons», «One Direction» un «OneRepublic».

Amerikāņu producents un dziedātājs Farels Viljamss tika atzīts par klausītāju mīļāko R&B izpildītāju, savukārt hiphopa kategorijā laurus plūca austrāliešu repa zvaigzne Igija Azīlija.

«Tas ir lielisks notikums, ar kuru uzsākt jauno gadu,» viņa sacīja pateicības runā.

Labākā televīzijas seriāla nosaukumu ieguva situāciju komēdija «The Big Bang Theory» («Lielā sprādziena teorija»).

«People's Choice» ir vienīgā lielā Holivudas balvu pasniegšana, kurā uzvarētājus izvēlas ar fanu balsojuma palīdzību. Izvirzot nominācijas, tiek ņemti vērā dažādi reitingi, filmu kases ieņēmumi, ierakstu pārdošanas apjoms, aktivitāte sociālajos tīklos un interneta balsojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu