Dukure dzied kleitā par 70 latiem, bet Meinarte apģērbu pērk šodienai (64)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sabiedrībā pazīstamām personām ir būtiski, kas viņām mugurā dažādos saviesīgos pasākumos, tāpēc sabiedrības dāmas lielu savas dzīves daļu pavada, domājot par stilu, veidojot stilu. Kādos apģērbos pasākumus apmeklē blogere Līga Meinarte un dziedātāja Paula Dukure?

Foto: Nauris Garkaklis

Sabiedrības dāma, bloga «Ko lai velk» īpašniece, stiliste Līga Meinarte apģērbu izvēlas pēc īpašiem kritērijiem un nekad nepērk apģērbu tālākiem mērķiem, bet gan šodienai.

«Apģērbu pērku tad, ja uzskatu, ka man tas perfekti der, ja domāju, ka tas iederēsies manā jau esošajā garderobē. Pievēršu uzmanību, vai apģērbs veikalā nav nopūkojies un saburzījies; ja tas tāds ir, tad mājās savu izskatu noteikti nemainīs. Iesaku šādu apģērbu nepirkt, lai cik ļoti tas jums patiktu,» skaidro Līga.

Izejot sabiedrībā, Līga neskaita, cik maksā viņas tērps vai aksesuāri, galvenais ir kvalitāte, nevis cena vai zīmoli.

«Nekad nesaku nekad, tātad nav tāda apģērba gabala, kuru es nevilktu mugurā. Atliek tikai pateikt nekad… Šīs ziemas mans lielākais atklājums ir mākslīgās kažokādas kažoks, kurš ir ne tikai viegls, silts un ērts, bet arī atbalsta dzīvnieku aizsardzību,» atklāj Līga.

Līga seko līdzi modei ikdienā, jo tas ir viņas darbs, jo sieviete raksta pati savu modes blogu, kā arī nodarbojas ar stila izveidi sievietēm. Jaunākās modes tendences, knifiņus Līga meklē, izmantojot internetu.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Paula Dukure ir liela klasikas piekritēja, tāpēc nespētu justies labi, ilgi esot spilgtu toņu apģērbā.

«Apģērbu ikdienai izvēlos ērtu, pēc krāsām - klasiskos toņos, ja gribas kaut ko krāšņāku, izvēlos to, kas iekrīt acīs, uzreiz iepatīkas un kam ir patīkams materiāls. Ja kaut kas īpaši iepatīkas, mēdzu nopirkt arī plašāk pazīstamu zīmolu apģērbu, bet tas nav primāri, galvenais ir tas, lai apmierina kvalitāte un apģērbs labi kalpo,» apģērbu izvēli skaidro Paula.


Savu modi Paula veido, vērojot cilvēkus sev apkārt – uz ielas, starp paziņām, skatoties filmas vai seriālus. Ja kaut kas iepatīkas, dziedātāja to patur prātā un nākamreiz, esot kādā veikalā, paskatās, vai nav atrodams kas līdzīgs.


«Konkursā «Miss Top of the world» man mugurā bija dizaineres Laimas Ūdres darināta kleita. Es aizgāju pie viņas ar savu ideju, viņa to papildināja, pamainīja, un esmu ļoti priecīga par rezultātu. Kleitas aptuvenās izmaksas ir 60-70 lati,» tērpa izmaksas atklāj Paula.

Paula zina, ka noteikti nejustos labi, ja ilgi būtu jāvalkā kaut kas sintētisks, ļoti spilgtās, košās krāsās.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu