Abramova-Mailīte atklāj recepti, kā samierināties, ka blakus nav vīrieša (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dejotāja Viola Abramova-Mailīte uz pasākumiem labprāt velk kokteiļkleitas, bet konkursa «Vecmāmiņa 2013» finālu sieviete apmeklēja vakarkleitā. Viola uzsver, ka viņas garderobē nav nevienas vakarkleitas un šo viņa aizņēmusies no dizaineres Zanes Pallo.

Pirms pasākuma dejotāja Viola Abramova-Mailīte uzvilkusi desmit kleitas, no kurām trīs paņēma uz mājām, lai arī viņas vīrs, dejotājs Rihards Mailītis, novērtē un palīdz izvēlēties īsto.

«Runājot par zīmoliem, man ir vienalga, vai tērps ir no kāda pazīstama dizainera vai nav. Izvēloties kleitu, balstos uz to, vai šobrīd man konkrētais apģērbs piestāv vai ne. Protams, cenšos pievērst uzmanību šā brīža modes aktualitātēm, bet to apvienojot ar sava stila izveidi. Par cenu arī nekad nedomāju, tādā ziņā, ka neuzskatu, ja apģērbs maksā kosmiskas summas, tas ir «kruta». Mans tēvs nav miljonārs, un mans vīrs arī nav miljonārs. Esmu parasta sieviete, kurai patīk labi izskatīties, tāpēc absolūti nepretendēju uz dārgu apģērbu,» skaidro Viola.

Foto: Edgars Kalmēns

Viola zina, ka var ļoti labi izskatīties, uzšujot kleitu no lēta materiāla, galvenais zināt, ko vēlies, un pārzināt šodienas modi.

«Manā garderobē nav nevienas vakarkleitas, bet ir daudz kokteiļkleitu. Ejot uz kādu nozīmīgu pasākumu, neuzvilksi vienu kleitu divreiz. Tāpēc vienmēr domāju, no kā varu aizņemties, protams, cenšos sekot līdzi tam, lai tā kleita, ko izvēlējos, jau nav bijusi kādai mugurā,» smejas Viola.

Runājot par šīs ziemas tendencēm, Violai ir interesants stāsts. Kad sākās rudens, dejotāja izdomāja, ka viņas šīs ziemas/rudens krāsas būs melna un balta. Vēlāk Viola uzzinājusi, ka tieši šīs krāsas ir aktuālas šajā laika posmā.

«Pašlaik pati sev šuju vakarkleitu, kurai pamatkrāsa arī ir melna. Lai iesākumam vismaz kāda vakarkleita parādās manā garderobē. Vakarkleita ir manis modelēta un uzšūta pašas rokām,» lepojas Viola.

Violai patīk iepirkties, bet viņa nav «šopaholiķe». Veikalos tiek pavadīts tik ilgs laiks, cik to ļauj darba grafiks vai kāds ir garastāvoklis. Iepirkšanas procesā dejotāja var pavadīt pusi dienas vai ieskriet, ieraudzīt un nopirkt pat neuzmērot.

«Sevi par modes dāmu nosaukt nevaru, jo mūsu valstī ir sievietes, kuras ir modes dāmas uz visiem simts procentiem, piemēram Maija Silova. Apbrīnoju šo sievieti un cenšos no viņas mācīties,» skaidro Viola.

Foto: Edgars Kalmēns

Latvijā ir novērots, ka sievietes pēc četrdesmit gadu sasniegšanas paliek noslēgtas, nepārliecinātas par sevi, Violai grūti iejusties četrdesmitgadnieces ādā, tomēr viņa zina, ka jebkuras sievietes pašvērtējuma celšanai lieliski noder, ja blakus ir vīrs, kurš mīl un atbalsta.

«Vīrietis, kurš prot atbalstīt, novērtēt un mīlēt savu sievieti. Šis ir lielākais pašapziņas cēlājs jebkurai sievietei. Ja blakus pagaidām nav šāda vīrieša, tad galvenais ir nenolaist rokas, vienmēr justies skaistai, svarīgai un iekārojamai. Iesaku katru dienu ieskatīties spogulī un skaļi sev teikt: es esmu visskaistākā, visgudrākā, visseksīgākā un vēl nav piedzimis vīrietis, kurš būtu manis cienīgs. Tā ir mana recepte, kura vienmēr ir palīdzējusi,» padomu dod Viola.

Foto: Edgars Kalmēns
Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu