Rīgas modes dāmas defilē veikala dzimšanas dienā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtajā decembrī veikals «Caprici store» aicināja viesus uz savu dzimšanas dienu. Viesiem bija iespēja baudīt garšīgas uzkodas, dzert īstus itāļu vīnus un vērot Rīgas modes dāmu defilē, izrādot jauno kolekciju.

Veikals sagaidīja savus dzimšanas dienas viesus ar īpašu muzikālu sveicienu, viesi ilgi mēģināja uzminēt, kādus mūzikas instrumentus mūziķis spēlē.

Apmeklētāji apskatīja veikalā atrodamās mantas, jautāja pārdevējām, cik lielas ir dzimšanas dienas atlaides, un iepirkās, jo veikala piedāvātajā klāstā ir tik daudz dažādu zīmolu apģērbu, ka ikviens varēja atrast sev piemērotu apģērba gabalu.

Vēlāk sekoja uzkodu baudīšana un īstu franču vīnu dzeršana. Viesi labprāt baudīja gan vīnus, gan uzkodas un nodevās saviesīgām sarunām. Bija padomāts arī par tiem, kuri nelieto alkoholu, - tie varēja dzert ūdeni.

Kad apmeklētāji bija jau iejutušies, parunājušies sekoja modes skates pirmā daļa. Skatē piedalījās Rīgas modes dāmas, jaunas sievietes, kuras ar panākumiem darbojas dažādās jomās, - raidījuma «СтильНо» vadītāja Katerīna Korss, Žurnāla «L'Officiel Latvia» projektu vadītāja Kristīna Gnatjuka, dziedātāja Olga Asmikoviča, interneta lapas fashionsocium.com dibinātāja Oksana Gorskaja, kā arī modeļu aģentūras «Fresh look» īpašniece Kristīna Daškova.

Pēc pirmā sieviešu defilē demonstrējuma skaistās kleitās sekoja neliela pauze, kuras laikā viesi apsprieda redzētos apģērbus un jauno sieviešu iejušanos modeļu lomās. Pēc īsas pauzes sekoja otra skates daļa, kurā sievietes demonstrēja ziemas virsdrēbes.

Pēc skates veikals arī viesiem dāvināja dāvanas, tika veikta loterija, kurā ikviens varēja laimēt atslēgu piekariņus ar pūci, kura izrotāta akmentiņiem. Pie balvas tika arī televīzijas seja Jeļena Gricuka.

Pasākumu apmeklēja televīzijas raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmata» vadītāja Jeļena Gricuka un mūziķe Katy Tindemark, kā arī citi veikala piekritēji.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu