Fotografēšanās spoguļos joprojām modē (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki nespēj tikt pāri niķim fotografēt sevi spoguļos. Tādā veidā viņi fotografē sevi gan spoguļos, gan veido «selfijus».

Daudziem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem nepietiek ar to, ka viņus ikdienā fotografē visos pasākumos, kurus viņi apmeklē. Sabiedrībā pazīstamie cilvēki vēl paši sevi iemūžina spoguļos, lai bilžu būtu vēl vairāk un visos sociālajos tīklos viņu sejas nepārtraukti būtu redzamas.

Foto: Facebook

Hokejista Artūra Irbes meita Anita Irbe iemūžinājusi sevi, sēžot friziera krēslā, lai ikviens redz, kā top viņas vakara frizūra. Tas ir labi un slikti, jo, ejot uz pasākumu un lasot komentārus, tas var sabojāt visu omu, jo pastāv iespēja, ka cilvēkiem nepatīk viņas matu sakārtojums.

Foto: facebook.com

Radio «Capital FM» seja, dziedātāja Liene Brikouska, kā jau vienmēr, iemūžinājusi sevi kluba tualetes spogulī, lai ar fotogrāfiju pateiktu, kurā klubā atrodas un kur viņu var satikt draugi un paziņas.

Foto: facebook.com

Dziedātājām dvīnēm Anai un Katrīnei Drozdovičām vienmēr paticis sevi iemūžināt pirms koncertiem, bet nu māsas ievietojušas savā portāla «Facebook» kontā fotogrāfiju, kurā redzamas kopā ar sen nesatiktu draudzeni. Kas gan cits atliek dvīnēm, ja gribas bildi trijatā, bet nav kam palūgt, lai nofotografē.

Foto: facebook.com

Šova «OKartes skatuve» dalībniece Sandija Vīgante sevi ir pieradusi iemūžināt gan ballītēs, gan veikalos, lai ikviens redz apģērbu, ko viņa iegādājas, gan vienkārši mirkļos, kad nav īsti ko darīt.

Foto: facebook.com

Modes blogeris, pasākumu organizētājs Deniss Ševeļovs iecienījis sevi iemūžināt spoguļos laikā, kad viņš iepērkas, tas ir lielisks veids, lai redzētu, kā izskatās izvēlētās lietas, ja gadījumā dodies uz veikalu iepirkties vienatnē. Puisis bildēs parāda ne tikai tērpus, bet arī attieksmi.

Foto: Facebook

Dīdžejs Markus Riva, fotografējot sevi, izmanto fotoaparātus, tas ir mazliet oriģinālāki, nekā fotografējot sevi ar telefonu. Puisis iemūžina sevi īpašos mirkļos gan pirms koncertiem, gan sev būtiskos mirkļos.

Foto: facebook.com

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore, grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane-Mihelsone labprāt sevi iemūžina spoguļos, kā arī fotografē visus sev nozīmīgos mirkļus un cilvēkus. Vēlākām atmiņām tas lieliski noder.



Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu