Māris Gailis joprojām apbur sievietes ar savu šarmu (65)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Bijušais ministru prezidents, uzņēmējs Māris Gailis apmeklēja miljonāra Viļa Vītoliņa meitas Karlīnas Vītoliņas gadagrāmatas «Mirkļa turpinājums» prezentācijas pasākumu un ar savu šarmu spēja panākt to, ka daudzas gados jaunākas sievietes labprāt kavēja savu laiku sarunās ar viņu.

Foto: Nauris Garkaklis

Šarmantais vīrietis apmeklēja miljonāra Viļa Vītoliņa meitas Karlīnas Vītoliņas gadagrāmatas «Mirkļa turpinājums» prezentācijas pasākumu.

Foto: Nauris Garkaklis

Sešdesmit divu gadu vecumā uzņēmējs, bijušais ministru prezidents ir gana šarmants, lai piesaistītu sev sieviešu uzmanību.

Daudzi gados jaunāki vīrieši pasākumā uzturējās vieni paši, nespējot piesaistīt sev daiļā dzimuma uzmanību, bet bijušajam ministram tas izdevās bez jebkādām problēmām.

Foto: Nauris Garkaklis

Vīrietis prezentāciju apmeklēja vienatnē, tomēr vienatnē uzkavējās pašas pirmās minūtes, ieejot pasākumā. Vēlāk viņš nespēja atkauties no daiļajām būtnēm, kuras vēlējās ar viņu iepazīties un pavadīt laiku sarunās.

Foto: Nauris Garkaklis

Māris Gailis bija sajūsmā par jauno gadagrāmatu un nebeidza izteikt komplimentus māksliniecei Karlīnai Vītoliņai.

Gailis daudz smējās un lieliski pavadīja vakaru.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu