Miljonāra meita prezentē savu gadagrāmatu un stresa dēļ lasa uzrunu no lapiņas (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Miljonāra Viļņa Vītoliņa meita Karlīna Vītoliņa 28. novembra vakarā dizaina mēbeļu salonā «Imagehouse» prezentēja savu pirmo gadagrāmatu «Mirkļa turpinājums».

Karlīna Vītoliņa plašāku atpazīstamību iemantojusi, pateicoties televīzijas šovam «Ideālas vakariņas», kurās izcēlās gan ar saviem izteicieniem, gan rīcību.

Prezentācija tika ieturēta mierīgā atmosfērā, viesiem bija iespēja baudīt dažādas uzkodas, dzert vīnu vai šampanieti un nodoties saviesīgām sarunām.

Jauno fotogrāfi sveikt īpašajā mirklī bija ieradušies arī Latvijā pazīstamas personības Māris Gailis, Una Skulme, Jaroslavs Barišņikovs, Ketija Šēnberga un meitenes tēvs miljonārs Vilis Vītoliņš.

Ikviens no viesiem varēja iegādāties gadagrāmatu par nieka pieciem latiem, ko arī visi izmantoja. Pusi no visas prezentācijas fotogrāfe sēdēja un rakstīja autogrāfus ikvienam gadagrāmatas pircējam.

Foto: Nauris Garkaklis

Fotogrāfiem tipiskāk ir veidot izstādes, kurās izstādīt savus darbus, Karlīna izvēlējās gadagrāmatas izveidi, jo tas ir kas savādāks un paver jaunu iespēju, kā izpausties.

Karlīna arī gadagrāmatas izveidē neatiet no sava fotografēšanas stila, un ikviena iekļautā fotogrāfija ir melnbalta.

Savā uzrunā vakara viesiem meitene no lapiņas nolasīja to, ka gadagrāmata ir ideāla dāvana Ziemassvētkos tieši sievietēm, jo gadagrāmatā ir attēlotas tikai sievietes. Kautrīgums piešķir papildus devu šarma pašai māksliniecei.

Foto: Nauris Garkaklis

Daudzas no fotografētajām personām apmeklēja arī prezentāciju un neatlaidīgi šķirstīja jauno gadagrāmatu, lai atrastu tieši savu fotogrāfiju.

Karlīnas sejā smaids bija visu vakaru, jo ik pēc mirkļa ieradās kāds jauns viesis un dāvināja meitenei ziedus.

Foto: Nauris Garkaklis
Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu