Audio: Spīrsas māsa izdod singlu; kura ir labāka dziedātāja - Britnija vai Džeimija? (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātājas Britnijas Spīrsas māsa Džeimija Linna Spīrsa izlaiž savu pirmo kantri mūzikas singlu. Mūzikas eksperti Džeimijas jauno singlu novērtē kā lielisku ienākšanu mūzikas pasaulē.

Džeimija Linna Spīrsa tiek salīdzināta ar Teilori Sviftu, un mūzikas eksperti spriež, ka, šādi turpinot, jaunā dziedātāja var izkonkurēt Teilori no viņas iesildītās vietiņas mūzikas lauciņā.

Jaunās dziedātājas dziesmas nosaukums ir «How could I want more», skaņdarbs ieturēts tipiskajās kantri mūzikas melodijās.

Singla ierakstā Spīrsa parāda, ka prot dziedāt, dziesma nav piesārņota ar daudziem mūzikas instrumentiem, jaunās sievietes balsi var lieliski dzirdēt.

Britnija Spīrsa ir nolēmusi māsai palīdzēt izsisties mūzikas lauciņā un savam jaunajam albumam ir ierakstījusi duetu kopā ar māsu.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Džeimija jūtas lepna, ka ir sanācis strādāt kopā ar māsu, bet vēl lepnāka viņa jūtas, ka piecu gadu darbs ar pedagogiem, mūzikas pētīšanu ir radījis ko vērtīgu.

Kura ir labāka dziedātāja - Britnija vai Džeimija?



Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu