Sabīne Berezina, seksīgi dejojot, prezentē videoklipu (49)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

21. novembra vakarā klubā «Just» populārā dziedātāja, televīzijas šova «OKartes skatuve» dalībniece Sabīne Berezina un dīdžejs «Dween», īstajā vārdā Kaspars Dvinskis, prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Dejo tā».

Dziedātāja Sabīne Berezina ir viena no retajām dziedātājām Latvijā, kura izpilda deju mūziku, tāpēc ikviens klubu apmeklētājs un mūziķes fans ar lielu nepacietību gaida un seko līdzi mākslinieces jaunajām dziesmām un citai muzikālajai darbībai.

Sabīnei Berezinai un dīdžejam «Dween» šī nav pirmā muzikālā sadarbība, jaunieši kopā ir strādājuši, arī ierakstot dziesmu «Ir jāmeklē».

Prezentācijā viesi tika cienāti ar baltvīnu un sarkanvīnu, vīns noderēja ikvienam pilngadību sasniegušajam apmeklētājam, jo lieliski palīdzēja atslābināties pēc smagas darba, mācību dienas un noskaņoties vakaram.

Vakars tika atklāts ar pāris dziesmu izpildīšanu un videoklipa vērošanu uz lielā ekrāna. Pēc videoklipa noskatīšanās cilvēki sauca «atkārtot, atkārtot» un klips tika rādīts vēlreiz.

Videoklipa darbība norisinās dažādos Rīgas naktsklubos; lai klipam piešķirtu «odziņu», otra videoklipa darbības daļa ir Centrāltirgus.

Sabīne un dīdžejs «Dween» traucas pa Rīgas ielām žigulī, un visu to pavada dejas un jautrs noskaņojums.

Jaunie mūziķi saņēma daudz ziedu, dāvanas un labus vārdus no saviem talanta cienītājiem, ģimenes locekļiem un faniem.

Viesu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā Kašers, Jogita Pūpola, Sandija Vīgante, Oskars Deigelis, Kašers, Viktorija Plēpe un Mārtiņš Jātnieks.

Pēc vakara oficiālās daļas klubā «Just» sākās laimīgā stunda, kuras laikā ikviena meitene, kura pienāca pie bāra un uzsmaidīja bārmenim, saņēma bezmaksas kokteili. Šādu iespēju izmantoja arī Sandija Vīgante.

Dziedātāja Viktorija Plēpe ieradās pasākumā ar nokavēšanos, bet tieši laikā, lai vērotu otro pasākuma daļu – Sabīnes Berezinas koncertu. Mūziķe ieradās speciāli sava drauga dīdžeja «Dween» dēļ. Viktorija ar dīdžeju «Dween» un citiem kluba apmeklētājiem metās trakās dejās.

Koncertu uzmanīgi no malas vēroja Sabīnes lielākais fans un atbalstītājs, dziedātājas mamma Nijole Berezina, kura filmēja meitas uzstāšanos, lai saglabātos atmiņas.

Īsi pēc pulksten trijiem naktī Sabīne Berezina, nesot milzīgu ziedu klēpi, draudzenes Sandijas Vīgantes pavadībā devās mājās, lai uzrīkotu meiteņu nakts sarunas.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu