Lindsija Vona ārstējas pēc kritiena no kalna (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja un četrkārtējā «Audi FIS alpine world cup» uzvarētāja Lindsija Vona piedzīvojusi kritienu, pēc kura nespēj slēpot un nu apmeklē psihiatru, lai spētu atgriezties uz kalna.

Krītot no kalna, sportiste ieguvusi plīsumu labajā gurnā un nelielu labā ceļgala traumu, cietusi arī seja, kuru klāj neskaitāmi nobrāzumi. Smagākā no visām iegūtajām traumām ir labās lāpstiņas trauma, kura neļauj kustināt labo roku.

Vona ir nolēmusi atpūsties pāris dienas un tad apmeklēt psihologa piedāvāto terapiju. Vēl nav skaidrs vai slavenā sportiste spēs piedalīties nākamajās trijās ziemas sportam veltītajās sacensībās; ja viņa to nespēs, sportistes pasaules čempiones tituls būs apdraudēts.

Foto: TT NYHETSBYRN

Vona ir kļuvusi par vienu no populārākajiem paparaci objektiem, jo satiekas ar golfa spēlētāju Taigeru Vudu, kurš ir iemantojis sliktu slavu ar saviem seksuālajiem piedzīvojumiem.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Nu Taigers ir nonācis pretējās pozīcijās, jo viņa jaunā draudzene nespēj saglabāt simtprocentīgu uzticību un klubos nereti mēdz iepazīties ar jauniem cilvēkiem un flirtēt.



Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu