Izrādās, Britānija Mērfija mirusi no indes (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Četrus gadus pēc Britānijas Mērfijas nāves beidzot neatkarīga ekspertīze paziņojusi, ka aktrise tikusi noindēta, jauno informāciju pārbauda policija. Aktrises organismā un matos atrasta žurku inde.

Pārbaudot aktrises matus, atrasti metāli, kuri tik lielā koncentrācijā organismā nespēj nonākt citā veidā kā tikai ar indes palīdzību. Tas laboratorijā liek domāt, ka aktrise noindēta ar žurku indi.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Asinīs un matos atrastie metāli ir tie, kuri paliek organismā pēc žurku indes izdalīšanās. Laboratorija, kura pārbaudīja aktrises matus, nezina citu veidu, kā viņa spētu tik augstā koncentrātā sevī uzņemt visus metālus, ja vien nav saindēta.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktrises ķermeni 2009. gadā atrada viņas vīrs Saimons Mondžeks. Sievietes dzīvesveida dēļ par nāves iemeslu izvirzīja narkotiku pārdozēšanu, anēmiju vai pneimoniju, bet pie konkrētas diagnozes ārsti nenonāca.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Jaunie rezultāti tika iegūti, kad aktrises tēvs nolīga citu laboratoriju veikt atkārtotu ekspertīzi; lai iegūtu šādu iespēju, tēvam nācās četrus gadus cīnīties tiesā.

Interesanti, ka aktrises vīrs mira piecus mēnešus pēc Britānijas Mērfijas nāves, tieši ar tādiem pašiem simptomiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu