Roberto Kauņā dziedājis ar Lietuvas ministra izsniegtu atļauju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs

Kopš Latvijā populārais itālis Roberto Meloni veiksmīgi startē Lietuvā populārajā TV šovā «Balsis», viņu sāk aicināt uzstāties saviesīgos pasākumos. Ar Lietuvas Aizsardzības ministra izsniegtu atļauju Roberto dziedājis Rotari kluba «Romuva» desmit gadu jubilejas svinībās.

Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs

Roberto strauji iemantojis Lietuvas TV šova «Balsis» mentoru jeb skolotāju - dziedātājas un aktrises Ingas Valinskienes un producenta Aruna Valinska cieņu un draudzību. Tādēļ Inga un Aruns ieteica Roberto uzstāties Rotari kluba «Romuva» desmitās jubilejas svinībās. «Man ir liels gods izrādīts, ka šajā pasākumā varēju uzstāties pēc savas skolotājas Ingas Valinskienes,» priecīgs par iespēju muzicēt Lietuvā ir Roberto.

Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs

Lietuviešu prominento publiku dziedātājs priecējis ar savu itāļu programmu, kurā ir tādi itāļu hiti kā «L'italiano», «Volare», «Mambo italiano», bet neapolitāņu dziesmu «Caruso» publika pieprasījusi atkārtot, jo Roberto šo dziesmu nodziedājis lietuviešu mēlē. Pēc itāļu dziesmu cikla Roberto publiku iepazīstinājis ar savu repertuāru. «Publika ļoti pozitīvi reaģēja, kad centos ar viņiem sazināties lietuviski. Man vēl daudz jāmācās, tādēļ radās daudz jautru kļūdu,» piezīmē Roberto, kurš šobrīd centīgi uzlabo savas lietuviešu valodas zināšanas.

Arvien vairāk iepazīstot lietuviešu publiku, itālis Roberto secina, ka lietuvieši ir atsaucīgi un draudzīgi reaģē uz itāļu mūziku un kultūru.

Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu