Ivars Kļaviņš ar automašīnu iebrauc tirgū, lai iepirktos (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šova «OKartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš, kurš iemantojis popularitāti ar saviem izteicieniem un izgājieniem, nebeidz pārsteigt. Puisis vairs neiepērkas, staigājot pa tirgu, bet gan brauc pa to ar automašīnu, jo dažādi bistro viņu ir padarījuši slinku.

Šovu veidotājs Ivars Kļaviņš nācis klajā ar jaunu biznesa ideju, turklāt niša Latvijā vēl nav aizņemta.

Foto: facebook.com

«Kā zināms, ātro ēstuvju restorāni jau vairāku gadu desmitu garumā rada lielu naudu, pateicoties apkalpošanai pie lodziņa. Latvijā ir kaudzēm ātrās apkalpošanas ēstuvju, bet kur slēpjas viņu veiksmes sakne? Atbilde nav tālu jāmeklē, tā slēpjas cilvēku slinkumā,» nopietni nosaka Ivars.

Mūziķis ir drošs: jo tālāk attīstās tehnoloģijas, jo populārāks kļūst auto un cilvēki paliek kūtrāki un nevēlas lieku reizi izkāpt no mašīnas, lai sev ko nopirktu.

Foto: facebook.com

«Tāpēc uzskatu, ka «Tirgus brauciens» varētu būt nākamais veiksmes stāsts. Tā vietā, lai cilvēki dotos iepirkties ar saviem iepirkumu groziņiem, pirms tam meklējot autostāvvietas saviem spēkratiem, tādā veidā sevi apgrūtinot, var vienkārši iebraukt tirgū un nopirkt kāroto kāli vai tomātu,» skaidro Ivars.

Dziedātājs vēl aizdomājas, ka tirgus apmeklējums ne vienmēr var būt patīkams, ārā var sākt līt lietus, snigt sniegs, ziemā ir auksti, bet ar auto nekas tāds neapdraud, jo visu laiku ir patīkami.

Foto: facebook.com

«Ar savu uzticamo kolēģi Kristapu Strēli izdomājām lieliskus reklāmas saukļus projektam. Piemēram – «Tirgus brauciens» ir patīkams, jo tu sēdi, tev ir silti un tu zini, ka dabūsi paēst. Vai arī: kāpēc «Tirgus brauciena» pārdevēji ir labākie? Jo tiem ir skaļākās balsis un garākās rokas,» smejas Ivars.

Ivars ne tikai atklāj savu biznesa ideju, bet vēl nofilmē paraugdemonstrējumu, lai ikviens redz, kā viņa ideja darbojas praksē.

Turpmāk arī tu uz tirgu dosies ar automašīnu?

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu