Sabīne Berezina uz žigulīša pozē stilīgā Kristīnes Deimon ādas jakā (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīnes Deimon privātais arhīvs

Jaunā modes dizainere Kristīne Deimon radījusi jaunu ādas jaku un siltu puskažoku kolekciju «Leather Jackets by Kristina Deimon». Modes dizaineres kolekcijas jaunākos darinājumus iecienījušas sabiedrībā pazīstamas, jaunas un talantīgas sievietes. Arī dziedātāja Sabīne Berezina nupat, filmējot savu jaunāko videoklipu, uz žigulīša pozēja stilīgā Kristīnes Deimon ādas jaciņā.

Par savu jaunāko kolekciju, kas domāta stilīgām kundzēm un jaunkundzēm, modes dizainere Kristīne Deimon stāsta: «Meklējot Latvijā vējjakas vēsajam laikam, ir ļoti grūti atrast kaut ko, kas nebūtu kārtējais standarts, tāpēc nolēmu izveidot ko jaunu. Tā arī tapa kolekcija «Leather Jackets by Kristina Deimon».

Foto: Kristīnes Deimon privātais arhīvs

Kolekcija ir veidota tikai no dabīgajām ādām un kažokādām. Radot dizainu, izmantoti dzelkšņi, kas tika speciāli sūtīti no ārzemēm, jo šeit nav iespējams iegādāties nepieciešamos materiālus. Izmantotas arī mežģīnes, kā arī Swarovski kristāli. Oderes veidotas tikai no dabīgā zīda.

Kolekcijas dārgākais un skaistākais modelis ir šinšillu kažoks ar Roberto Cavalli zīda oderi. Šinšillas, kas tika izmantotas kažokam, audzētas Latvijā.»

Par jaunās kolekcijas modelēm kļuvušas Lingita Lina Bopulu un Jekaterina Elizabete Tindemark jeb Katy Tindemark, kas perfekti tika galā ar saviem pienākumiem.

Savukārt dziedātāja Sabīne Berezina izmantoja divas stilīgas ādas jakas no modes dizaineres jaunākās kolekcijas, filmējot savu videoklipu.

Arī pati modes māksliniece, dodoties ikdienas gaitās, tērpjas savas jaunākās kolekcijas ādas jakās. «Ar šādām jaciņām iespējams saņemt ļoti daudz komplimentu. Pati piedzīvoju komplimentu dienu,» piebilst Kristīne Deimon.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu