Dizainere Alexandra Westfal izsaka viedokli par populārajām modes pazinējām (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Trīs televīzijas personības - Maija Silova, Katerīna Korss un Jeļena Gricuka vada raidījumus par stilu un modi, bet kā pašām sievietēm ir ar stila izjūtu un modes tendenču izmantošanu apģērbā?

Foto: No personiskā arhīva

Par populāro sieviešu stilu labprāt izsakās jaunā modes māksliniece, kura piedalījās arī Rīgas modes nedēļā - Alexandra Westfal. Jaunās kolekcijas radīšanā modelētāja izmantojusi oriģinālas izdrukas, pašdarinātas, austas detaļas, kā arī ādas un sporta apģērba elementus. Lai eksperimentētu ar formu un apjomu, Aleksandra izmantoja speciālu adīšanas tehniku, pateicoties kurai, dažām drēbēm piemīt caurspīdīguma efekts.

Foto: Nauris Garkaklis

Komentēt modelētāja sāka ar raidījuma «Звёздные Дневники» vadītāju Jeļenu Gricuku.

«Jeļena ir drosmīga un spilgta sieviete. Viņa zina, kā ar apģērba palīdzību akcentēt savus auguma plusus un noslēpt mīnusus. Daudzi to neprot, tas ir drosmīgi, saprast un apzināties savus mīnusus un meklēt veidu, kā tos noslēpt,» komentē Aleksandra.

Dizainere uzsver, ka Bārbiju stila kleitas, kuras tik ļoti patīk nēsāt Jeļenai, ir jaunākā modes tendence. Šāda fasona kleitas piestāv Jeļenas dzīvespriecīgajai personībai.

Foto: Nauris Garkaklis

Raidījuma «СтильНо» vadītājas Katerīnas Korss lielākais trumpis ir prasme būt dažādai un pārsteigt ar stilistiskām izmaiņām.

«Katerīna lieliski spēlējas ar dažādiem tēliem, izmantojot spēcīgus aksesuārus, to paspilgtina lieliski izvēlēts grims un ikreiz jauna un savādāka frizūra,» pārdomās par Katerīnu dalās Aleksandra.

Aleksandra zina, ka sievietei ir svarīgi prast būt atšķirīgai, un Katerīna to apzinās un izmanto.

Dizainerei ļoti patīk Katerīnas tēls, kurā viņa bija redzama pēdējā Rīgas modes nedēļas dienā. Raidījuma «СтильНо» vadītāja bija uzvilkusi melnu kombinezonu, un tas lika viņai izskatīties neatkārtojamai.

Foto: Nauris Garkaklis

Raidījuma «Stila akadēmija» vadītāja Maija Silova izpelnījās visīsāko komentāru no dizaineres puses, jo jaunā sieviete nezināja, ko teikt, ja viss, kas acu priekšā redzams, ir perfekts.

«Maiga un mīļa personība, bet galvenais, Maijai ir lieliska gaume. Apģērba un aksesuāru izvēlē viņa neizvēlas neko lieku, tēli vienmēr ir nostrādāti līdz pēdējai niansei,» tā Aleksandra.

Dizainere piebilst, ka savādāks komentārs no viņas puses būtu dīvains, jo ne velti Maiju Silovu uzskata par modes un stila ikonu.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu