TV šova zvaigzne Sandija Vīgante atgriezusies Latvijā (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātāja, televīzijas šova «OKartes» skatuve dalībniece Sandija Vīgante pēc četru mēnešu dzīves Kiprā ir atgriezusies Latvijā, jo vēlas Ziemassvētkus pavadīt ģimenes lokā. Vai pēc Ziemassvētku nosvinēšanas Sandija paliks Latvijā vai dosies prom, mūziķe klusē.

Četrus mēnešus Sandija Vīgante mitinājās saulainajā Kiprā, kur bija viesnīcu tīkla «Tsokkos» dziedātāja, tas nozīmēja, ka ikvienu vakaru, izņemot svētdienas, dziedātājai nācās uzstāties citā viesnīcu tīklam piederošajā viesnīcā.

Sandija Kiprā iemantoja draugus,atrada mīlestību, tomēr nu ir atgriezusies mājās. Vai pēc Ziemassvētku nosvinēšanas jaunā sieviete atkal pakos mantas un dosies prom, Sandija klusē.

Foto: No personiskā arhīva

«Jau nedēļu esmu mājās. Četri mēneši, kurus pavadīju Kiprā, bija neaprakstāmi. Mazliet dīvaini bija ielidot vēlā rudenī no karstas vasaras. Pa šo nedēļu esmu aklimatizējusies. Vienalga man ļoti pietrūkst saules un jūras,» pārdomās dalās Sandija.

Foto: No personiskā arhīva

Lidostā jauno dziedātāju sagaidīja ģimene un draugi, tas lika Sandijai justies fantastiski, nedēļa, visus satiekot, ir pagājusi, slinkošana jāizbeidz.

«Kamēr būšu Latvijā, vēlos izdot jaunas dziesmas un nofilmēt jaunu videoklipu. Nē, es to nedaru, lai par mani runātu vai, lai arī būtu kāds atskaites punkts, es to daru, jo tikai tā es dzīvoju. Mūzika ir mana laime. Es to daru sevis dēļ,» nosaka Sandija.

Sandija stāsta, ka mirkļos, kad sirds dzied, ir grūti nosēdēt mierā, ja viņa izliek mūzikā savas emocijas, tad to sadzirdēs arī citi un, iespējams, viņiem patiks, tad dziedātāja būs priecīga.

«Atceros mirkli, kad nolaidāmies, visi lidmašīnā sāka vilkt cepures un šalles, man bija tāds: «Ok, braucu atpakaļ» Izkāpu ar vienu žaketīti, bet mani sagaidīja ar mašīnu, ātri tajā iekšā un ātri mājās,» smejas Sandija.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu