Lingitu Linu Bopulu kronē par skaistumkaralieni (117)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 9. novembrī, Jūrmalas restorānā norisinājās «Miss Top of the World Latvia 2013» kronēšanas ceremonija. Uzvarētājas kroni un titulu «Miss Top of the World Latvia 2013» ieguva pašmāju eksotiskā skaistule Lingita Lina Bopulu, pirmo vietu ieguva «Gada sieviete Rēzeknē» Kristīne Viļuma, bet otro vietu Džeina Rimša.

Pirmais starptautiskais skaistumkonkurss «MissTop of the World 2013» notiks no 1. līdz 8. decembrim. Šova fināls paredzēts 7. decembrī. Skaistumkonkursa īpašnieki ir fonda «IntRIGA World» pārstāvji - Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Mainots Vecvagars.

Par titulu «Miss Top of the World Latvia 2013» kopumā cīnījās 16 pretendentes, taču konkursa finālā par kroņiem un tituliem sacentās vairs tikai deviņas dalībnieces - Laima Ozola, Diāna Šedko, Dana Sadovenko, Lingita Lina Bopulu, Elīna Gigele, Elizabete Dzierkale, Violeta Meynell, Džeina Rimša un Kristīne Viļuma.

Par dalību skaistumkonkursā Lingita Lina Bopulu teic: «Galvenā titula ieguvējai jābūt ne tikai skaistai, bet arī gudrai. Latvijas pārstāvei, protams, nav vienkāršs uzdevums. Viņa būs pastiprinātā uzmanības centrā. Galvenais nebaidīties.»

Lingita Lina Bopulu pasludināta par „Miss Top of the World Latvia 2013”
Lingita Lina Bopulu pasludināta par „Miss Top of the World Latvia 2013” Foto: Publicitātes foto

Pasākuma izskaņā tika atklāts tās dalībnieces vārds, kura pirmā no Latvijas kāps uz grandiozās konkursa skatuves, lai piepildītu, iespējams, vienu no saviem lielākajiem dzīves sapņiem – kļūtu par konkursa uzvarētāju. Titula «Miss Top of the World Latvia 2013» īpašniece ir Lingita Lina Bopulu, pirmo vietu ieguva Kristīne Viļuma, bet otro vietu Džeina Rimša. Savukārt pārējās konkursa dalībnieces arī nepalika bez tituliem. Miss Photo – Džeina Rimša, Miss Smile – Laima Ozola, Miss Extravagance – Elizabete Dzierkale, Miss Elegance – Kristīne Viļuma, Miss Friendship – Elīna Gigele, Miss Star – Lingita Lina Bopulu, Miss Style – Diāna Šedko, Miss Shape – Dana Sadovenko un Miss Bikini – Violeta Maynell.

Lingitas mamma Sigita vienmēr atbalsta meitas aktivitātes, arī dalību skaistumkonkursā
Lingitas mamma Sigita vienmēr atbalsta meitas aktivitātes, arī dalību skaistumkonkursā Foto: Publicitātes foto

Konkursa rīkotāji Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Mainots Vecvagars bija sarūpējuši negaidītu pārsteigumu. Pirmās vietas ieguvējai Kristīnei Viļumai tika pasniegts tituls «Miss Baltics 2013», kas viņai garantē vietu «Miss Top of the World 2013» lielajā finālā. Tas nozīmē, ka Latviju pasaules līmeņa skaistumkonkursā «Miss Top of the World 2013» pārstāvēs Lingita Lina Bopulu un Kristīne Viļuma.

Komentāri (117)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu