Uzņems seriālu pēc «No krēslas līdz rītausmai» motīviem (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tiks uzņemts televīzijas seriāls pēc režisora Roberta Rodrigesa 1996.gada kulta filmas «From Dusk Till Dawn» («No krēslas līdz rītausmai») motīviem.

Rodrigess būs seriāla galvenais producents, kā arī režisēs pirmās divas sērijas.

Pavisam plānots uzņemt desmit sērijas.

«Ja filma ir īsais stāsts, tad seriāls - tas ir romāns,» režisors sacīja par miniseriālu, ko televīzijā demonstrēs no nākamā gada pavasara.

Šerifa Ērla Makgrova lomu uzņemsies aktieris Dons Džonsons, kas vislabāk pazīstams ar lomu 80.gados populārajā seriālā «Miami Vice».

«Mēs esam atlasījuši brīnišķīgu aktieru sastāvu un tehnisko komandu,» sacīja Rodrigess. «Skatītāji var gaidīt trakulīgu ceļojumu.»

Īso seriālu demonstrēs Rodrigesa dibinātajā telekanālā «El Rey Network», kas sāks darboties decembrī.

Noziedzniekus Setu un Ričiju Geko spēlēs aktieri Donalds Kotrona un Zeins Holcs. Oriģinālajā filmā to darīja Džordžs Klūnijs un Kventins Tarantino.

«No krēslas līdz rītausmai» stāsta par brāļu Geko pārbēgšanu uz Meksiku pēc bankas aplaupīšanas un bijušā ministra un viņa ģimenes nolaupīšanu. Viņi piestāj slavu iemantojušā naktsklubā, kurā sastopami vampīri.

1996.gada filmas padarīja slavenu aktrisi Salmu Hajeku, kura tajā uzstājas ar deju.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu