Dienesta romāns! Žoržs Siksna laimīgi iemīlējies savā skolniecē (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Tautā mīlētais dziedātājs Žoržs Siksna atzīst, ka veselības likstas pēdējā laikā liekot manīt aizvien biežāk. Pēc pārciestā insulta dziedātājs apņēmības pilns dzīvot daudz veselīgāk nekā līdz šim. Mirdzumu acīs rada arī mīlestība pret Annu, ar kuru Žoržs Siksna kopā ir jau pāris gadus. Anna savulaik bijusi Žorža skolniece, bet tagad ir mīļotā sieviete. Kad dziedātājam ir solo koncerti, simpātiskā brunete dzied fona vokālu.

Šobrīd romantiskais mīlētājs, dziedātājs Žoržs Sikna, apvienojies ar jaunās paaudzes dāmu mīluļiem – kvartetu «Čigānzēni» un ar koncertprogrammu «Nepalaid garām!» muzicē dažādās Latvijas pilsētās. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Žoržs Siksna teic, ka koncerti ir labi apmeklēti un vienmēr visās pilsētās ir skatītāju pilnas zāles.

Taču pirms tam Žoržs Siksna pārcieta insultu. «Tik traki, ka man visu vajadzēja mācīties no jauna, nebija. Vienīgi šķība mute bija,» viņš nosaka. «Lielākoties ārstējos tepat Latvijā. Vienīgi, kad biju aizbraucis uz Nīderlandi, man konstatēja insultu, bet Rīgā savukārt noteica, ka bijušas infarkta lēkmes. Šobrīd apmeklēju fizioterapijas procedūras. Iegādājos arī velotrenažieri. Tagad cenšos dzīvot citādāk, daudz veselīgāk. Cenšos arī atpūsties. Protams, būtu jāievēro arī diēta,» atklāj dziedātājs.

Foto: Sejas.lv

Viņš atzīst, ka slimība piezogas nemanot, jo pats iepriekš nemaz nav zinājis, ka ir kādas problēmas. Nesaudzējot sevi, devies uz koncertiem un muzicējis līdz spēku izsīkumam. Dziedātājs teic, ka bieži vien nav domājis par sevi un savu veselību. «Bija smagi. Tas ir viens mirklis, un cilvēks var nebūt, Man bija briesmīgi uzzināt par sava kolēģa – Aivara Brīzes nāvi. Ziniet, nākamajā dienā mani pašu aizrāva uz slimnīcu. Palika no rīta slikti ar vēderu,» grūtsirdīgi nopūšas Žoržs.

Pēdējā laikā aizvien biežāk Žoržs Siksna sabiedrībā iziet ar savu mīļoto sievieti Annu, kas ir vairākus gadus jaunāka par dziedātāju. Anna atšķirībā no Žorža stūrē auto, tādēļ bieži vien aizvizina un atvizina savu mīļoto no mājām uz koncertu un otrādi.

Sākotnēji Anna pie Žorža apmeklējusi vokālās nodarbības un mācījusies dziedāt. «Tā arī iepazināmies. Sava veida dienesta romāns.

Foto: Sejas.lv

Sabiedrībā tik bieži neizgājām kopā, jo neesam oficiāli reģistrējuši savas attiecības. Mēs gadu kā dzīvojam kopā,» piebilst Žoržs.

Vaicājot dziedātājam, kāpēc viņš pie altāra neved savu mīļoto Annu, Žoržs paskaidro: «Nu nezinu, tam ir vajadzīgs laiks. Ar iepriekšējo draudzeni nodzīvoju ilgus gadus kopā. Arī nebijām sareģistrējušies.Varbūt, ka nebija tā labi. Vienreiz dzīvē esmu bijis precējies sešus mēnešus. Esmu sapratis, ka oficiāla laulība nav galvenais dzīvē.»

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu