Kā Elita Drāke gatavojas konkursam «Vecmāmiņa 2013» (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mark Kazus

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijā tiek meklēta gada vecmāmiņa. Šogad konkursam «Vecmāmiņa 2013» pieteicās vairāk nekā piecdesmit vecmāmiņas, no kurām tālākām aktivitātēm un finālam izvēlētas labākās piecpadsmit pretendentes.

Tiekot konkursa «Vecmāmiņa 2013» finālā, ar to nekas nebeidzas, sievietēm ir aktīvi jāgatavojas konkursam. Gatavošanos uzrauga konkursa rīkotāja, pirtniece un sabiedrības dāma Elita Drāke.

Otrā novembra rītā visām finālistēm bija jāsatiek Elita Drāke fitnesa studijā, kur sievietēm bija jāveltī laiks trenažieriem, protams, treneru uzraudzībā.

Pēc kārtīgas sportošanas omītēm bija iespēja atslābināties džakuzi un pirtī, bet pēc tam jānoklausās veselīga dzīvesveida lekcija, kuru finālistēm lasīja pirtniece Elita Drāke. Lekcijas nosaukums – «Pirts nozīme mūsu dzīvē».

Foto: Mark Kazus

Beidzoties lekcijai, sievietēm bija jādodas pusdienās, kur varēja ēst visu pēc saviem ieskatiem, neviens nemotivēja ievērot veselīgu dzīvesveidu, bet dāmas bija vērīgas ēdienu izvēlē, lai laiks trenažieros nebūtu veltīgs.

Pēc kārtīgām pusdienām vecmāmiņas devās uz pusotru stundu ilgu defilē nodarbību Violas Abramovas-Mailītes vadībā. Sievietēm mācīja pareizi staigāt, iztaisnoties un pasniegt sevi, cik labi vien iespējams, ikviena sieviete saņēma individuālu pieeju.

Vakars noslēdzās ar Rolanda Šteinberga vadīto skatuves runas mākslas semināru.

Foto: Mark Kazus

Vēlāk vecmāmiņās devās mājās, lai atgrieztos jau pēc nedēļas uz jaunām mācībām un aktivitātēm, skaistuma karalieņu, arī vecmāmiņu kategorijā, dzīve nav viegla, daudz laika jāpavada mācībās.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu