Apburošā Maija Silova atklāj, kādas stila pērles atrodamas rudens garderobē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pagājušajā nedēļā TV dīva Maija Silova mirdzēja uz sarkanā paklāja Rīgas Modes nedēļā, apmeklējot pašmāju un ārvalstu dizaineru 2014. gada pavasara un vasaras kolekciju skates. Maija sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, kas viņai paticis un kas ne tik ļoti, redzētajās modes skatēs, kā arī stāsta, kādas stila pērles atrodamas rudens garderobē.

«Reti apmeklēju publiskus pasākumus ārpus darba pienākumiem, tādēļ Rīgas modes nedēļa ir laiks, kad varu satikt daudzus paziņas un kolēģus vienkopus, parunāties par sievišķīgām lietām, kā modes tendencēm, stilu, un paskatīties uz Latvijas modes mākslinieku radītajām kolekcijām. Piederu pie tiem cilvēkiem, kurus interesē ne tikai ārzemju modes platforma, bet arī lokālais redzējums. Neliekuļošu, ne vienmēr šis redzējums man personīgi ir tik tuvs, lai to valkātu, bet ir daudzas lietas, kas man patīk. Un tādas ir atrodamas praktiski katrā Latvijas dizaineru kolekcijā. Šogad manu uzmanību saistīja Anna Led, Katya Katya Shehurina, Narciss, Alexandra Westfal, M Couture. Klātienē neredzēju Skladnovas skati, bet, skatoties defilē video, secināju, ka dizainerei ir sanācis radīt simpātisku pret-a-porter.

Foto: Nauris Garkaklis

Ar lielāko interesi vēroju, kā attīstās zīmols Riga Fashion Week, atceros, kā pati veidoju sižetus vēl pašā pirmajā sezonā un tā kādus septiņus gadus biju interviju virpulī ar Latvijas modes māksliniekiem, emocijām un notikumiem, kas saistīti ar Latvijas modes attīstību kopumā. Ja šā pasākuma laikā esmu Latvijā, cenšos to apmeklēt,» stāsta modes un stila TV žurnāliste Maija Silova.

Allaž TV dīva Maija Silova izceļas ar oriģinālu ģērbšanās stilu. Arī šī reize, kad Maija apmeklēja Rīgas modes nedēļas skates, nebija izņēmums: «Šajā sezonā man patīk apvienot ikdienišķu stilu ar svinīgāku, piemēram, klasiskus džemperus ar svārkiem, tīras formas, nekā lieka. Kā arī šobrīd aktuālas spalvas, kas var parādīties gan topu, gan svārku un kleitu apdarē, - nianse, kas piešķir tērpam koķetumu.

Foto: Nauris Garkaklis

Arī rudens un ziemas sezonā izvēlos pasteļtoņus, dažkārt tos papildinot ar ķirškrāsas elementiem - kurpēm vai somu, bet dažkārt dodu priekšroku total look bēšam un visiem pūdera maigajiem toņiem.

Kamieļkrāsa ir vēl viena krāsa, kas dominē manā garderobē. Kostīma lakoniskais piegriezums ļauj eksperimentēt ar aksesuāriem - somām un kurpēm. Bet optimāla rotu izvēle šādam komplektam – pagarinātas formas ķēdes ar kulonu.

Foto: Nauris Garkaklis

Melnā krāsa ļauj modes vaļības, piemēram, pieskaņot kādu negaidītu aksesuāru, kā cepuri ar austiņām, kas šobrīd ir populāras dažādos izpildījumos. Šajā sezonā ir īsts galvasrotu triumfs - stilizēti kroņi, matu stīpas ar floras motīvu dekoriem, izteiksmīgas matu saspraudes un cepures ar austiņām, pušķiem un bumbuļiem. Pati šādus aksesuārus izvēlos noskaņojumam, ne stilam.»



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu