Helovīna ballīte! Elita Drāke benzīntankā mīcās ar briesmoni (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Skat, kas notika Helovīna svētku priekšvakarā! Vienā no Rīgas degvielas uzpildes stacijām populārā jogas pasniedzēja un konkursa «Vecmāmiņa 2013» organizatore Elita Drāke dzina amizieri ar Latvijas populārāko briesmoni – šausmu trases Psaiho.lv īpašnieku Edmunu Veizānu.

Izrādās, ka jogas pasniedzēja, kura nododas meditācijai un brauc svētceļojumā uz Indiju, ne reizi dzīvē nav skatījusies šausmu filmas. Taču šausmu cienīgas izdarības uz savas ādas Elita izbaudīja Helovīna svētku priekšvakarā, apmeklējot Rīgā populāro šausmu trasi Psaiho.lv, kas šomēnes svin gada jubileju.

Ceļš uz šausmu trasi Elitai un citām Latvijā zināmām personībām sākās Vecrīgā, Strēlnieku laukumā, kur dažnedažādi mošķi un šausmu filmu personāži sagaidīja viesus. Uz šausmu trasi Psaiho.lv gada jubilejas ciemiņi tika aizvizināti ar trolejbusu bez vadiem.

Pirmais galapunkts bija benzīntanks, kurā dzīvesstila portāls «Sejas» piefiksēja kādu visai pikantu ainu. Latvijas galvenais briesmonis un šausmu trases īpašnieks sāka dzīt amizieri ar jogas pasniedzēju Elitu Drāki. Pēc benzīntanka apmeklējuma nākamais galapunkts bija siltas uzkodas, un jau vēlā vakara stundā šausmu trases viesi varēja doties trasē un uz savas ādas izbaudīt šausmas. Kā atklāj trases īpašnieks Edmunds Veizāns, šausmu trase ir uzlabota un papildināta ar jaunām šausminošām atrakcijām.

Pēc šausmu trases apmeklējuma Elita Drāke atzina, ka sajūtas bijušas divējādas: «No vienas puses gribēju, lai tas ātrāk beidzas, bet no otras puses vēlējos, lai vēl ir turpinājums. Šausmīgi bailīgi bija. Tā bļāvu! Noteikti mani izglāba tas, ka brīdī, kad man palika bail, es aizvēru acis. Tā ir tāda attīrīšanās, tik emocionāla kopības sajūta un tajā pašā laikā kaut kas nezināms. Tā kā nekad neesmu skatījusies šausmu filmas, tas bija briesmīgi. Nekad nebiju neko tādu piedzīvojusi – briesmoņi skrien, vaid, ķērc un bļauj, tad zārks, tad skrien ar zāģi virsū. Viss notiek tumsā. Tu neko nezini, kas tevi sagaida. Tas tik bija ekšens. Tā ir sava veida terapija. Tagad kādu nedēļu man nevajadzēs meditēt, jo esmu pilnībā atbrīvojusies no pagātnes un no kreņķiem, kas bija sakrājušies.»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu