Džeimijs Dornans spēlēs «Greja piecdesmit nokrāsās». Ko tu par viņu nezini? (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

24. oktobrī tika paziņots, ka Džeimijs Dornans aizstās Čārliju Hunamu romāna «Greja piecdesmit nokrāsas» ekranizācijā. Aktieris spēlēs Kristianu Greju. Aktiera kolēģe, galvenās lomas atveidotāja Dakota Johansone nemainās, viņa joprojām piedalās kinofilmā.

Četras lietas, kuras tu nezini par aktieri

Foto: facebook.com

1. Džeimijs ir īrs, kurš dzimis Holivudā, tajā, kas atrodas Īrijā, ne Amerikā. Aktieris tēlotājmākslas prasmi apguvis Anglijā.

Foto: facebook.com

2. Savu karjeru aktieris sācis ar uzdevumu būt vienkārši seksīgam. Dornans karjeru sāka, piedaloties apakšveļas zīmola «Calvin Klein» reklāmā. Reklāmai sekoja daudzi citi seksīgu fotosesiju piedāvājumi. Kā pirmo lomu aktieris var nosaukt mazu lomiņu filmā «Marija Antuanete», kurā Kirstena Dansta spēlēja galveno lomu.

Foto: facebook.com

3. Džeimijs ir bijis trīs gadus romantiskās attiecībās ar aktrisi Keiru Naitliju. Vēlāk Dornans satikās ar britu aktrisi un dziedātāju Amēliju Vārneri un 2013. gada aprīlī apprecēja sievieti.

Foto: facebook.com

4. Dornans drīzumā kļūs par tēvu savam pirmajam bērnam. Viņš kopā ar sievu jūlijā apstiprināja, ka viņi gaida pirmdzimto.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu