Grēviņš un Kaimiņš meklē hipsteru būtību (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Šonedēļ Artusa Kaimiņa vadītajā «Boom FM» raidījumā «Suņu būda» viesojās radio balss, dīdžejs Toms Grēviņš, kuram nācās atbildēt uz daudziem jautājumiem par to, kas tad īsti ir hipsteri.

Raidījuma vadītājs bija pamatīgi pacenties, lai sagādātu savam viesim piedzīvojumus. Jau bija sagaidāms, ka Kaimiņš uzdos neskaitāmus jautājumus par to, kas ir hipsteri, bet tāpat aktieris vēlējās zināt, kas notiks ar viņu radio frekvenci, kura, izrādās, ir tāda pati kā Grēviņa pārstāvētajai raidstacijai «Pieci.lv».

Neilgi pēc tam Kaimiņš ieslēdza Grēviņu studijā un lika vadīt raidījumu viņa vietā, bet pēc brīža viņa vietā atgriezās divi teletūbiji, kuri sāka atskaitīt laiku līdz festivālam «Positivus».

Uz Kaimiņa jautājumu, kā Grēviņš jūtas, kad «Positivus» festivāls ir vairs «tikai» 267 dienu attālumā, dīdžejs norādīja, ka droši vien tāpat kā tad, ja Kaimiņam būtu zināms, kad notiks viņa episkais boksa mačs ar reperi Gacho. «Ja būtu samaksāta tā nauda (aktiera prasītais honorārs 67 000 latu apmērā – red.), tad tu justos precīzi kā es, gaidot «Positivus»,» ironizē Grēviņš.

Kaut arī pazīstamo dīdžeju un ētera personību neviens no «Suņu būdas» raidījuma vadītāja uzdotajiem jautājumiem īsti no līdzsvara neizsita, vislielākais pārsteigums Grēviņu sagaidīja pārraides beigās, kad atklājās, ka otrs teletūbijs bez Kaimiņa ir Intars Busulis.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu