Klubs «Friends» ar šampanieša pārpilnību nosvin divu gadu jubileju (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

Populārais Rīgas klubs «Friends» ar mērogu un šampanieša «upēm» nosvin divu gadu jubileju. Klubu pārpildīja īpaši aicinātu viesu pūļi, visapkārt stāvēja baloni, ziedi, un kā īpašais viesis uz skatuves kāpa dziedātājs, Eirovīzijas uzvarētājs Aleksandrs Ribaks.

Klubā «Friends» ikviens aicinātais viesis spēja atrast, ko darīt, varēja mesties gan trakās dejās, gan klausīties dīdžeju spēlēto mūziku, baudīt Aleksandra Ribaka koncertu, dziedāt karaoki vai vienkārši pavadīt laiku sarunās.

Foto: Ketija Grūbe

Klubu sveikt jubilejā bija ieradušies sabiedrībā pazīstami cilvēki, tādi kā televīzijas seja Jeļena Gricuka, dziedātāja Liene Candy ar puisi Igoru, dziedātāja Katy Tindemark ar vīru un daudzi citi.

Foto: Ketija Grūbe

Sabiedrībā pazīstamās sievietes gan baudīja šampanieti, gan nodevās trakām dejām, gan atbalstīja savu skatuves kolēģi Aleksandru Ribaku.

Foto: Ketija Grūbe

Kluba personāls sagaidīja ikvienu viesi, sasveicinājās un pavadīja līdz rezervētajam galdiņam vai pasākuma norises zālei.

Foto: Ketija Grūbe

Visas populārās personas sēdēja vienuviet pie dziedātājas Lienes Candy galdiņa, jo viņa bija vienīgā, kura bija paspējusi rezervēt galdiņu, tas jaunajām sievietēm ļāva kopā baudīt vakaru un pavadīt ik mirkli smieklos.

Foto: Ketija Grūbe

Uz bāra letes nepārtraukti tika papildinātas šampanieša glāzes, lai neviens viesis nespētu teikt, ka šampanieša bija par maz.

«Friends» vēlējās dzimšanas dienu nosvinēt ar vērienu, un klubam tas lieliski izdevās.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu