Dejotāja Ieva Kemlere slodzes dēļ savainojusi muguru (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Laikmetīgā baleta projekta «Borderless» ietvaros «Indras Reinholdes kamerbalets» piedāvā izrādi «Gulbja dziesma». Projektā darbojas trīs latviešu dejotājas un trīs ārvalstu dejotāji, kuri pārstāv Dienvidkoreju, Spāniju un Meksiku. Projektā piedalās arī populārā pašmāju dejotāja Ieva Kemlere, kura plašākai auditorijai pazīstama, pateicoties dalībai televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni».

Ieva paziņo, ka pieaicinātie ārzemju dejotāji, kaut arī nāk no valstīm, par kurām parasti saka, ka tur dzīvo karstasinīgi, temperamentīgi cilvēki, tādi nemaz nav.

«Viņi nav karstasinīgi. Korejietis vispār ir mierīgs, ļoti intraverts, iespējams, tas tāpēc, ka ir liela valodas barjera, viņam grūti runāt angliski. Viņš teica, ka runāt angliski viņam ir kā runāt vārdus no otras puses,» par puišiem stāsta Ieva.

Dejotāji - Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs
Dejotāji - Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs Foto: Santa Sergejeva

«Man ir ļoti saspringts grafiks, bet vienreiz pie sevis rīkoju pusdienas, lai mēs iepazītos tuvāk ar ārzemju dejotājiem. Tas bija tāds mazs «Welcome to Latvia» pasākums. Gatavoju makaronus ar vistu saldā krējuma mērcē. Visu ēdienu sadalīju atsevišķi, jo nezināju, ko kurš ēd un ko ne,» skaidro Ieva.

Jaunā dejotāja vēl uztaisījusi ķiploku mērcīti un tomātu, lociņu, diļļu salātus ar krējumu, visas sastāvdaļas nākušas no Ievas vecmāmiņas dārza.

Kad ēdiens bijis apēsts, tika dejota salsa, kuru prata vēl spāņu dejotājs un meksikāņu dejotājs.

Foto: Sejas.lv

«Paši ārzemju dejotāji neizrāda lielu interesi, kur doties, ko darīt, tāpēc arī savos grafikos nemeklējam speciāli robus, lai ar viņiem kur ietu. Otrreiz ārpus mēģinājuma satiku divus no dejotājiem, biju uzaicinājusi viņus uz koncertu,» tā Ieva.

Ievai ir ļoti pārpildītas dienas, visu laiku pasākumi, kopā ar savu deju partneri Rolandu Šteinbergu dejotāja braukā pa korporatīvajiem pasākumiem, Jūrmalā piedalās «Kabarē» šovā un papildus visam vēl mēģinājumi «Gulbja dziesmai» un deju nodarbību vadīšana.

Foto: Sejas.lv

«Pārāk lielas slodzes dēļ šodien nedejoju mēģinājumā, mans ķermenis ir pateicis stop slodzei. Ir problēmas ar muguru, līdz pirmizrādei nedejošu. Ik dienu četras stundas ir mēģinājumi, un nereti pēc tam dodos uz kādu pasākumu vēl dejot, tā pagāja mana vasara,» stāsta Ieva.

Ja trāpās brīvdienas, Ieva nedara neko - izguļas, kārtīgi paēd un iet uz kino noskatīties kādu filmu vai izrādi.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu