TV seja Katerīna Korss izrāda savu dzīvokli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas raidījuma «СтильНо» vadītāja Katerīna Korss jau sešus gadus dzīvo Pļavniekos divistabu dzīvoklī kopā ar savu kaķi Džūliju. Televīzijas «PRO100TV» seja pati iekārtojusi savu dzīvokli un virtuves iekārtojumam zīmējusi pat skices.

Katerīna Korss Pļavniekos dzīvo jau sešus gadus, sievietei patīk savs mikrorajons, jo ātri iespējams tikt uz centru un apkārt ir daudz veikali.

Raidījuma «СтильНо» vadītāja pati nekārto savu dzīvokli; uzkopt apartamentus reizi mēnesī ierodas speciāls cilvēks, kurš tīrīšanai velta veselas sešas stundas.

«Sešas stundas ir ilgs laiks, man žēl tērēt laiku tīrīšanai, ja tikmēr varu darīt citas lietas. Ikdienā aiz sevis visu, protams, novācu, bet lielo tīrīšanu uzticu profesionālam cilvēkam,» stāsta Katerīna.

Foto: Nauris Garkaklis

Katerīnas dzīvoklī pie sienām pieliktas viņas pašas fotografētas melnbaltas bildes no dažādiem ceļojumiem, kuros viņa bijusi un iemūžinājusi skaistus skatus.

Šarmantajai sievietei mājās ir speciāls pakaramais, uz kura atrodas apģērbi, ar kuriem viņa ir nolēmusi apmeklēt pāris nākamos pasākumus.

«Apģērba pirkšana ir mans hobijs, divas reizes gadā dodos uz Angliju uz dažādām izpārdošanām, kur atrodu daudz lielisku, lētu lietu. Iepirkties man patīk, jo meklēju nedārgu apģērbu, tādu, kas izskatās dārgs un ir interesants, tā ir māksla ģērbties par saprātīgu cenu un labi, nevis dārgi un labi,» aizdomājas Katerīna.

Foto: Nauris Garkaklis

Katerīna raidījuma «СтильНо» ietvaros apmeklē daudz dažādus pasākumus, filmē sižetus, un ikviens šāds pasākums prasa jaunu apģērbu; ja vienmēr būtu jāpērk dārgi apģērbi, tad visa nopelnītā nauda aizietu tikai apģērbā.

Modes žurnāli ir Katerīnas kaislība, šarmantā sieviete pēta modes žurnālus, apskata jaunākās modes tendences. Žurnāli netiek izmesti, bet krāti plauktā, drīz vien žurnālu kaudze sasniegs pašas Katerīnas augumu.

Katerīna Korss pati ne tikai vada raidījumu «СтильНо», bet arī nodarbojas ar raidījuma montāžu. Raidījuma vadītāja montāžai velta daudzas stundas dienā, nereti pie datora galda paiet astoņas līdz desmit stundas, bet tikai tā Katerīna var būt droša, ka visas viņas ieceres tiks pareizi saprastas un īstenotas.

Foto: Nauris Garkaklis

«Radošums ir man asinīs, man patīk mode, patīk televīzija, tas ir mans lauciņš. Esmu pabeigusi Anglijā universitāti un ieguvusi maģistra grādu starptautiskajā biznesa vadībā, bet savā lauciņā neesmu strādājusi, nevaru iztēloties, ja man būtu jāsēž katru dienu konkrētas stundas birojā, darot ko vienmuļu,» aizdomājas Katerīna.

Pie datora tiek izdzertas arī daudzas kafijas krūzītes, Katerīna ir liela kafijas cienītāja, tieši šā iemesla dēļ viņas mājā nevar atrast kafijas automātu, jo tas liktu viņai kafiju dzert vēl vairāk.

«Dzeru daudz kafijas, bet tikai ar pienu, melna kafija man negaršo. Fakts, ka kafija man ļoti garšo, ir iemesls, kāpēc man nav kafijas automāta, tad es kafiju dzertu visu laiku, turklāt automātiem ir vēl iespēja taisīt kapučīno un citus kafijas dzērienus,» kafijas dzeršanas paradumus skaidro Katerīna.

Katerīna virtuvi iekārtojusi pati, ne tikai nopirkusi mēbeles, bet uzzīmējusi skices tam, kādu vēlas iekārtot virtuvi, galvenais bijis, lai viss ir kompakti un tiek aizņemta pēc iespējas mazāka vieta.

Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas sejas guļamistabā atrodams trenažieris, to Katerīna mēģina izmantot pēc iespējas biežāk. Bijusī aerobikas trenere atzīstas: lai uzturētu sevi perfektā formā, viņai ir jāsporto, bet nekādas diētas sieviete gan neievēro, ēd visu, ko vēlas.

«Dzīvoju kopā ar kaķeni Džūliju, bet viņa ir bailīga un kaut kur noslēpusies. Iespējams, kad nākamreiz nāksiet ciemos, viņa izlīdīs ārā no savas slēptuves,» smejas Katerīna.

Katerīna Korss prot uzņemt viesus, dzīvesstila portāls «Sejas» tika sagaidīts ar torti, augļiem un kafiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu