Juvelieri radījuši krūšturi, kura cena ir 10 miljoni dolāru (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Topmodelei Kendisai Sveinpolei (23) jāpierod pie dārgām lietām un miesassargiem, kas pieskata desmit miljonus dolāru vērto sieviešu krūšturi, kas veidots no 18 karātiem zelta, izgreznots ar sieviešu labākajiem draugiem – dimantiem un milzīgu mirdzošu rubīnu.

Radīta jaunākā «Fantasy Bra» krūštura versija, un to ne mirkli no redzesloka neizlaiž divi miesassargi. Pieskarties šim desmit miljonus vērtajam sieviešu krūšturim var tikai ar cimdiem. Jauno krūšturi rotā vairāk nekā 4200 dārgakmeņi - rubīni, dimanti un dzeltenais safīrs.

Galvenais akcents greznā krūštura lejasdaļā ir milzīgs bumbiera formas rubīns, un tas sver 52 karātus.

Starp citu, pirmo reizi 23 gadus vecajai topmodelei Kendisai Sveinpolei uzticēts demonstrēt superdārgo «Fantasy Bra» krūšturi. Citus šīs ekskluzīvās sērijas krūšturus demonstrējušas tādas slavenas modeles kā Heidija Kluma, Miranda Kerra, Taira Benksa, Klaudija Šīfere, Žizele Bundhena un Adriana Lima.

Katrs šīs sērijas krūšturis ir radīts vienā eksemplārā speciāli modelei, kas šo dārgo krūšturi demonstrēs modes skatē.

Pirmo dārgo krūšturi «Fantasy Bra» juvelieri izgatavoja Klaudijai Šīferei 1996. gadā. Pats dārgākais ir krūšturis, kas tika radīts 2000 gadā modelei Žizelei Bundhenai. Tā cena bija 15 miljoni dolāru.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu