Arstarulsmirus atzīst, ka neplāno radīt bērnus (133)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kādreiz iemīļotais repa izpildītājs Gustavo, kurš jau ilgāku laiku sevi piesaka kā Arstarulsmirus Arsujumfus-Tarus, viesojoties «Boom FM» radījumā «Suņu būda», atzinis, ka savā mūzikā ir ceļā uz kaut ko jaunu un nemaz neplāno radīt pēcnācējus.

Raidījumā galvenokārt tiek runāts par mākslinieka aizraušanos ar isidioloģiju, kurai pievēršoties viņš mainīja savu vārdu. «Suņu būdā» ex-Gustavo skaidro isidioloģijas ietekmi uz viņa dzīvi, vārda izcelsmi un arī māca Kaimiņu, kā isidiologi samīļojoties sveicinās.

Kaimiņš vēlējās noskaidrot, kāds tad būs viņa bērnu tēvavārds, uz Arstarulsmirus atbildēja, lai raidījuma vadītājs vispirms pajautā, vai viņš vispār plāno pēcnācējus.

Turpinājumā mākslinieks atzinās, ka neplāno radīt bērnus, bet uz Kaimiņa piebildi, ka viņam noteikti varētu būt skaisti bērni, pavaicāja: «Vai tad tas ir galvenais?»

Bijušais reperis arī norādīja, ka, visticamāk, nākamos daudzus gadus pavadīs, studējot isidioloģiju. «Boom FM» ētera personība vēlējās arī noskaidrot, ar ko Arstarulsmirus nopelna sev iztiku. Mākslinieks skaidroja, ka ar mūziku, bet uz Kaimiņa iebildi, ka viņš pēdējos divus gadus taču neko aktīvi šajā lauciņā nav darījis, Arstarulsmirus norādīja, ka ar finansēm izpalīdzējuši draugi.

Mūziķis iepriekš norādījis, ka «Studentu paradīze» bija viņa pēdējais koncerts ar Gustavo repertuāru un tagad viņš ir ceļā uz ko jaunu, tomēr «Suņu būdas» laikā

Arstarulsmirus norādīja, ka būtu gatavs izpildīt savas vecās dziesmas par 10 000 latu.

Viņa nākamais koncerts ir paredzēts nākamā gada janvāra beigās, taču plašāku skaidrojumu mūziķis nevēlējās sniegt.

Pārraides beigās Kaimiņš savam viesim uzdeva filozofisku jautājumu: «Tu neesi domājis par to, ka, esot bedres apakšā, tev vajadzētu pārstāt rakt?» Pēc īsas pauzes ex-Gustavo smaidot atbildēja, ka šādā gadījumā jāskatās, uz kurieni ved šis raciens. Aktieris gan savam labam draugam ieteica pārstāt rakties, jo dzīve var iegrozīties tā, ka Arstarulsmirusam būs grūti izrakties ārā.

Komentāri (133)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu