Kā Latvijas slavenības bauda zeltaino rudeni (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Latvijā populāri cilvēki ir atraduši laiku, lai baudītu rudeni, zeltainās lapas un pēdējos siltos saules starus.

Foto: facebook.com

Populārā sabiedrības dāma Marika Ģederte rudeni bauda, pozējot baltā dīvānā, kur apkārt viņai ir rudens veltes un skaistas lapas.

Foto: facebook.com

Grupas «Četri vēji» dalībniece Māra Katarska rudenī ir devusies brīvdienās uz Zviedriju, kur sava mīļotā puiša Ralfa Kociņa sabiedrībā bauda rudenīgo Stokholmu. Pilsētas vēji nekavē jauno dziedātāju smaidīt un baudīt rudeni.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Anita Intaite jeb Košā vēro rudens iekrāsotās lapas kokos.

Foto: facebook.com

Dejotāja Aleksandra Kurusova brīvdienās devās uz populārāko rudens pilsētu Siguldu, lai tur sava mīļotā cilvēka pavadībā baudītu rudens skatus, lapu krāsu spēles un romantiku.

Foto: facebook.com

Dziedātājai Natālijai Tumševicai rudens nav šķērslis, lai turpinātu nodarboties ar nūjošanu. Kāpēc gan ne? Iespējams sportošanu apvienot ar rudens lapu vērošanu.

Foto: facebook.com

Dejotāja Laura Blaubuka, dzīvojot Jūrmalā, vasaras var pavadīt pludmalē, bet rudenī doties pastaigāties pa dažādiem parkiem, mežu un upmalu, elpojot svaigu gaisu un vērojot lapkriti.

Foto: facebook.com

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs mīl rudeni un lapu vērošanu papildina ar gulēšanu lapās un mēģinājumu tādā veidā ieelpot rudens smaržu.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu