Artuss Kaimiņš par cīņu ar Gacho prasa 67 000 latu (248)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nacionālā teātra aktieris un «Boom FM» raidījuma «Suņu būda» vadītājs Artuss Kaimiņš publiskojis atbildi repera Gacho izaicinājumam uz cīņu. Lai šāds sparinga mačs patiešām notiktu, hiphoperim ir jāmaksā aktierim tūkstotis par katru savu kilogramu. Respektīvi, 67 000 latu, no kuriem aktieris noteikti sola apmaksāt visus nodokļus.

«Tu kā slavenība, visu sieviešu un mazo bērnu aizstāvis... Respektīvi, samaksā. Pierādi, ka tu esi īsts vīrietis,» ironiski saka Kaimiņš.

Savā atbildē aktieris ir izplatījis arī Gacho atbildi viņa uzaicinājumam ciemoties «Suņa būdā». Tā satur daudz necenzētu vārdu, tāpēc nav īsti saprotams viņa sakāmais, tomēr no konteksta nojaušams, ka hiphoperis raidījumā nevēlas piedalīties.

Jau ziņots, ka, atsaucoties uz pēdējā laikā lielu ažiotāžu radījušajiem Kaimiņa izteicieniem radio ēterā un tviterī, Gacho pagājušās nedēļas nogalē ir piedāvāja viņam kā īstam vīrietim noskaidrot, kurš ir spēcīgākais ringā.

Šim izgājienam gan ir senāka priekšvēsture - vasaras beigās, kad vienā no «Suņa būdas» raidījumiem viesis bija pašmāju hiphopa izpildītājs Ozols, Kaimiņš tiešraidē pazobojās par viņa kolēģi Gacho, liekot saprast, ka viņa mūzika nav īsts hiphops. Tas vēlāk noveda līdz abu personu parupjai vārdu apmaiņai tviterī, bet šķita, ka konflikts ir beidzies.

Tomēr septembrī Gacho, uzstājoties ikgadējā universitāšu ballītē «Studentu paradīze», uz «Arēnas Rīga» skatuves kāpa kreklā ar aktiera portretu, zem kura nepārprotami bija norādīts, ko viņš par viņu domā - cirvis. Uz to Kaimiņš reaģēja asprātīgi, «Suņa būdas» laikā valkājot šādu pašu T-kreklu, kā arī pēcāk uz raidījumu uzaicinot divus cirvjus.

Izaicinājums guvis zināmu ievērību sociālajos tīklos, kur to lietotāji apspriež abu potenciālo censoņu izredzes un motivāciju cīņai.

Komentāri (248)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu