Gacho izaicina Artusu Kaimiņu uz cīņu! (117)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijā pazīstamais hiphopa izpildītājs Gacho jeb Gatis Irbe ir metis izaicinājumu skandalozajam aktierim un ambiciozā rīta šova «Suņu būda» vadītājam Artusam Kaimiņam.

Atsaucieties uz pēdējā laikā lielu ažiotāžu radījušās pārraides vadītāja izteicieniem radio ēterā un tviterī, Gacho ir piedāvājis Artusam kā īstam vīrietim noskaidrot, kurš ir spēcīgākais ringā.

Mūziķis pat ir ļāvis Kaimiņam izvēlēties kādu no daudzajiem cīņas paveidiem - bokss, karatē u.tml. Gacho īpaši uzsvēra aktiera priekšrocības - rūdījumu ielu cīņās, kā arī viņa dzīvsvaru, kas esot trīs reizes lielāks, taču, neskatoties uz to, Gacho ir gatavs iziet ringā. Gacho ir stingri nolicis cīņas laiku - 16.novembrī Tukumā, pasākuma «Milžu cīņas 2» ietvaros.

Izaicinājums guvis zināmu ievērību sociālajos tīklos, kur to lietotāji apspriež abu potenciālo censoņu izredzes un motivāciju cīņai.

Komentāri (117)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu