Kinoteātros ilgi gaidītā filma par Stīvu Džobsu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šomēnes Latvijas lielākajos kinoteātros sāk demonstrēt ilgi gaidīto biogrāfisko filmu «Džobss» («Jobs»), kas vēsta par tehnoloģiju giganta «Apple» līdzdibinātāju Stīvu Džobsu, viņa dzīvi no 1971. līdz 2000. gadam, kad viņš no «ietiepīga hipija» pārtapa radošās pasaules ikonā.

Džobsa lomā iejuties aktieris Eštons Kačers (Ashton Kutcher), sniedzot jaunu ieskatu uz izšķirošajiem un personiskākajiem mirkļiem ikoniskā uzņēmēja karjerā.

Filma stāsta par Džobsa hipija jaunības gadiem, ceļojumiem, darbnīcas izveidi mājas garāžā, pirmajiem panākumiem ar uzņēmumu «Apple», daudz apspriesto atlaišanu, leģendāro atgriešanos un karjeras lielākajiem triumfiem. Filma ir stāsts par vīru, kurš nolēma mainīt pasauli - un to paveica.

Kačers atzīst, ka simtiem stundu studējis ierakstus par Stīvu Džobsu, vērojot viņa kustības un uzvedību dzīves laikā. Aktierim un uzņēmējam esot daudz līdzības, tostarp milzu interese par tehnoloģijām, Kačers teica, atzīstot, ka Džobsa dzīve un karjera nav bijusi viegla.

Stīvs Džobss nomira no aizkuņģa dziedzera vēža 2011.gada 5.oktobrī.

Filma tiek izrādīta angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu