Noslēdzies filmas «Ģimene» kino konkurss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TVNET saviem Facebook lapas sekotājiem piedāvā iespēju laimēt ielūgumus no kino «Cinamon» uz ilgi gaidīto filmu «Ģimene». Apsveicam TVNET lasītājas Daci Feldmani un Diānu Ivanovu, kuras ir laimējušas 2 ielūgumus uz filmu.

Paldies visiem aktīvajiem TVNET lasītājiem un kino faniem, kas piedalījās konkursā, pavisam drīz jau gaidāmi jauni kino konkursi, tāpēc seko līdzi jaunumiem TVNET konkursu sadaļā un TVNET Facebook lapā.

TVNET Facebook lapa, spied «like» šeit

Konkursa uzdevums bija atbildēt, no kurām filmām ir uz konkursa attēla parādītās ģimenes?

TVNET Facebook lapa, konkursa saite šeit

Foto: TVNET

Leģendārais režisors Liks Besons, Roberts de Niro, Tomijs Lī Džonss Mišela Feifere – šīs komandas dēļ skatītāji nepacietīgi gaida filmas «Ģimene» demonstrēšanu kinoteātros. Filmu «Piektais elements», «Leons», «Nolaupītā», «Kurjers» autors piedāvā šokējošu stāstu par mafijas ģimeni.

Nežēlīgais mafijas klans – Manzoni ģimene pārceļas uz Franciju, izmantojot liecinieku aizsardzības programmu. Ieradušies šajā valstī, bijušie noziedznieki cenšas sākt jaunu dzīvi, tomēr nav nemaz tik viegli atteikties no agrākajiem ieradumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu