"OKartes skatuvi" atstāj Gints no "Zvaigžņu zagļiem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sestdienas vakarā šova "OKartes skatuve" skatītāju balsojums noteica, ka beidzamajā vietā ierindojas grupa "Zvaigžņu zagļi", savukārt žūrijas priekšsēdētājs Guntars Račs paziņoja, ka grupa jāatstāj Gintam Cālītim.

Šī ir jau otrā reize, kad tieši "Zvaigžņu zagļi" ierindojas beidzamajā vietā, - pagājušonedēļ šovu nācās atstāt grupas dalībniekam Danielam.

Šovakar LNT šovā "OKartes skatuve" skanēja gan ārzemju hiti, gan pašu dalībnieku komponētās dziesmas, ko vērtēja eksperti, tostarp ekspremjers Ivars Godmanis un mūzikas un TV raidījumu producents Manfrēds Holcs (Manfred Holz) no vācu ierakstu kompānijas "CAP-Sounds". Arī viņš uzsvēra, ka no divām grupām, kas palika beidzamajās vietās, - "Jātnieki" un "Zvaigžņu zagļi" - viņam labāk paticis tieši "Jātnieku" priekšnesums.

Nu grupu "Zvaigžņu zagļi" pametuši abi puiši - Daniels un Gints
Nu grupu "Zvaigžņu zagļi" pametuši abi puiši - Daniels un Gints Foto: TVNET

Atvadoties no šova, Gints apsolīja arī turpmāk palīdzēt šovā palikušajām meitenēm un pateicās par iespēju skatītājiem parādīt divas savas kompozīcijas.

Ņemot vērā skatītāju balsojumu, 1.vietā ierindojās "4 vēji", 2.vietā - "T-Band", 3.vietā - "Kā viens", 4.vietā - "nu un", 5.vietā - "Jātnieki" un 6.vietā - "Zvaigžņu zagļi".

Savukārt iespēju ierakstīt dziesmu "Radio SWH" studijā un palaist to radiostacijas rotācijā ieguva grupa "Jātnieki".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu