Noslēdzies koncertbāra «Laternu stundā» konkurss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ar 4.oktobri koncertbārs «Laternu stundā» atsāk savu darbību. TVNET savus lasītājus aicināja piedalīties portāla Facebook lapas konkursā un laimēt koncertbāra «Laternu stundā» Ls 100 dāvanu karti! Apsveicam uzvarētaju, Ls 100 dāvanu karti saņem Artūrs Kļaviņš!

Lai piedalītos konkursā, bija tikai jāatver Facebook tīklā TVNET lapa un jānospiež uz «Like» un «Share»!

Ikvienam, kurš ir sasniedzis 21 gadu vecumu bija iespēja laimēt Ls 100 dāvanu karti, kurā ietilpst:

1. Pudela «Bacardi rum» 1L
2. Galdiņu rezervācija 10 personām
3. Augļu plate
4. Coca-cola 2l

Paldies visiem TVNET lasītājiem, kas piedalījās konkursā! Aicinām sekot līdzi jaunumiem TVNET konkursu sadaļā!

TVNET Facebook lapa, spied «like» šeit

«Laternu stundā» ir koncertbārs, tātad – vieta, kur dziesmas kļūst par jūsu labi pavadīta vakara sastāvdaļu. Mūzika, gaismas, deju vieta un bārs ir četras «laternas» piedāvātā atpūtas kokteiļa sastāvdaļas. Starp citu, bārmeņi prot diezgan daudz... koncertskatuve ar dzīvo mūziku un dzērieni, patīkama atmosfēra un latviskās šokolādes klātbūtne, kuru klubā simboliski atgādina «laimas» pulkstenis, laternas logos un šur tur telpās (logo – andris sitko, interjers – līva vīksna un metalatelje.lv) atgādina par atrašanās vietu – pilsētu, kurai vairāk kā astoņsimts gadu ilgā mūža pēdējais gadsimts cieši saistīts ar latviešu muzikantiem un mūziku. Tas arī notiek klubā – dzīvā mūzika un labi zināmi DJi piektdienās un sestdienās veido patīkamu atmosfēru nedēļas nogales vakariem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu