Inetai Radēvičai piedzimusi meitiņa. APSVEICAM (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Bijušās latviešu vieglatlētes Inetas Radēvičas (32) un viņas vīra Krievijas hokejista Pjotra Sčastļivija (34) ģimenē piedzimusi meitiņa.

Abu sportistu ģimenē jau aug dēlēns Marks, kas pasaulē nāca 2009. gada februārī.

Par aiziešanu no profesionālā sporta latviešu vieglatlēte Ineta Radēviča paziņoja pērnā gada nogalē, kad apbalvošanas ceremonijā «Latvijas Gada balva sportā 2012» saņēma balvu kā gada labākā sportiste.

Tovakar pēc svarīgā paziņojuma sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Radēviča, runājot par saviem nākotnes mērķiem, teica: «Kad biju profesionālajā sportā, mums visiem trim tik reti izdevās būt kopā. Nākamajā vasarā es to vien darīšu, kā baudīšu atpūtu ar savu ģimeni. Un pēc tam jau ķersimies pie dzimtas turpināšanas. Nenoliedzu iespēju, ka pienācis laiks Markam dāvāt māsiņu vai brālīti.»

Piepildījies Inetas sapnis, un viņa savam dēliņam Markam dāvājusi māsiņu. Par priecīgo notikumu Inetas ģimenē vēsta Latvijas Olimpiskās komitejas Twitter profils: «Vismīļākie sveicieni Inetai Radēvičai ar meitiņas piedzimšanu. Kā atzinusi pati izcilā sportiste: «Sapņi piepildās»...:) Apsveicam!!!»

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu