Aktieris Andžāns sajuties labi ciemos pie kinokritiķes Āboliņas (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Lai arī pati kinokritiķe Daira Āboliņa ir rīdziniece, savus vakariņu viesus viņa uzņēma tēva celtajā mājā Saulkrastos.

Pirmajā TV3 raidījuma «Gandrīz ideālas vakariņas» nedēļā par labākā vakariņu gatavotāja titulu savā starpā sacenšas interneta radio vadītājs Ufo, dziedātāja Liene Candy, kino kritiķe Daira Āboliņa un seriāla «UgunsGrēks» varonis Olafs jeb aktieris Gints Andžāns.

Ufo, raksturojot šā vakara namamāti Dairu Āboliņu, atzīst, ka abi ir viena gada gājuma un vairs nav nekādi modeļi. Tā kā visi četri vakariņu viesi jau ir sadraudzējušies, tad savā starpā nevairās jokus dzīt. Jau atkal Ufo nevar rimties par Lienes misēkli, vadot šovasar Jūrmalā Wi-Fi soliņa atklāšanas pasākumu.

Viesi uzsauca arī tostu par brinzu, jo sākotnēji bija apmulsuši, kas tad īsti ir brinza - vai garšviela, vai arī siers.

Pēc vakariņām sarunas risinājās par un ap kino. DJ Emīls jeb Dairas dēls atskaņoja plates ar mūziku no dažādām kino filmām, bet viesiem vajadzēja minēt, no kādas filmas ir melodija.

Kopvērtējumā Daira no vakariņu viesiem saņēma maksimālos 30 punktus. Šobrīd šis ir visaugstākais novērtējums, ko saņēmis kāds šīs kompānijas vakariņu gatavotājs.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu